Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Anyák napjára szerinted méltó...

Anyák napjára szerinted méltó ajándék ahhoz, hogy kikerüljön a falra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek rajzolni, de ez sajnos nem úgy sikerült, ahogyan terveztem és már nem lesz időm új rajzot készíteni. :/

Vagy ezt adom bekeretezve vagy valamit veszek anyunak.

[link]

2014. ápr. 27. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Azt tudtátok hogy ha megfogod a képet és behúuod a google-ba akkor kiadja hogy melyik oldalról szedte le? :)
2014. ápr. 27. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
*behúzod
2014. ápr. 27. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez eszméletlenül szép, nehogy mást vegyél!
2014. ápr. 27. 13:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezt most buktad! :D
2014. ápr. 27. 13:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Aki nem hiszi el, hogy én rajzoltam, annak nagyon szívesen megadom a facebook elérhetőségemet vagy netán még fázisképet is tudok küldeni a rajzról. De köszönöm, nagyon megtisztelő, hogy hamisítással vádolsz :-)
2014. ápr. 27. 14:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Ja, és mutasd már meg légyszíves, hogy mire gondoltál, mert ha behúzod Google-be, akkor ezt adja ki:

[link]

2014. ápr. 27. 14:05
 17/20 anonim válasza:
Nagyon gyönyörű:-) Biztosan nagyon fog örülni anyukád.Én is nagy valószínűséggel rajzot fogok kapni anyák napjára, de azon a rajzon valószínűleg pálcika emberkék lesznek, meg szívecskék:-D Megkérdezhetem hány éves vagy?
2014. ápr. 27. 16:32
 18/20 anonim ***** válasza:

nagyon király...

de a bal alsó sarokba a monogramod még írd oda, mert ha jön vendég nem fogja elhinni h te csináltad...

2014. ápr. 27. 17:52
 19/20 A kérdező kommentje:

33 éves vagyok :-)

Amúgy két éve foglalkozom komolyabban rajzolással, de csak hobbi szinten (egyelőre). Leginkább portrékat rajzolok, ez egy próba volt, csak sajnos sokkal gyatrább lett, mint a többi rajzom és ezért hezitálok, hogy odaadjam-e anyunak.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2014. ápr. 27. 18:26
 20/20 anonim válasza:
szerintem nagyon szép. És örülni fog neki hisz saját kézzel készítetted csak neki
2014. máj. 2. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!