Hogy mondjam meg neki finoman hogy nem kellett volna mert nem tudok vele mit kezdeni?
Figyelt kérdés
Mostanában új hobbim lett és sok időt eltöltök vele, apám látta hogy érdekel a dolog és vett nekem egy általa jónak vélt dolgot. Az a gond hogy félre értett néhány dolgot és vett nekem egy tök haszontalan dolgot.2014. jan. 20. 16:15
1/8 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy,hogy ennyire figyelsz rám, és segíteni szerettél volna,de nem kellett volna.
Bár én nem szólnék, minek? Ha nem tetszik az ajándék azt sem mondom meg, a másik szeretettel adja,én meg mondjam meg,hogy nem tetszik,haszontalan?
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Köszönd meg szépen, és ne használd. Jó szándékkal vette, értékeld ezt.
3/8 A kérdező kommentje:
De úgyis meg kell vennem a másikat és ha látja hogy azt igen ezt meg nem használom akkor mi lessz?
2014. jan. 20. 16:28
4/8 anonim válasza:
Akkor lesz egy tartalékod. Hogyha látja, hogy nem azt használod, egyszerűen megmondod, hogy van jobb. Szerintem egy ajándéknál nem az a lényeg, hogy használod vagy sem, hanem hogy örülsz e a fáradságnak cserébe, ami árán kaptad.
6/8 A kérdező kommentje:
mi konkrétan?
2014. jan. 20. 16:44
7/8 A kérdező kommentje:
már megoldottam anya aszt mondta hogy jó lessz neki és a szülonapja is közel van :D
2014. jan. 20. 19:14
8/8 anonim válasza:
Esetleg elmondhatnàd hogy mi a sz@rt kaptál úgy könnyebb a vàlaszolás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!