Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg neki finoman...

Hogy mondjam meg neki finoman hogy nem kellett volna mert nem tudok vele mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Mostanában új hobbim lett és sok időt eltöltök vele, apám látta hogy érdekel a dolog és vett nekem egy általa jónak vélt dolgot. Az a gond hogy félre értett néhány dolgot és vett nekem egy tök haszontalan dolgot.

2014. jan. 20. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedves vagy,hogy ennyire figyelsz rám, és segíteni szerettél volna,de nem kellett volna.

Bár én nem szólnék, minek? Ha nem tetszik az ajándék azt sem mondom meg, a másik szeretettel adja,én meg mondjam meg,hogy nem tetszik,haszontalan?

2014. jan. 20. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Köszönd meg szépen, és ne használd. Jó szándékkal vette, értékeld ezt.
2014. jan. 20. 16:27
 3/8 A kérdező kommentje:
De úgyis meg kell vennem a másikat és ha látja hogy azt igen ezt meg nem használom akkor mi lessz?
2014. jan. 20. 16:28
 4/8 anonim válasza:
Akkor lesz egy tartalékod. Hogyha látja, hogy nem azt használod, egyszerűen megmondod, hogy van jobb. Szerintem egy ajándéknál nem az a lényeg, hogy használod vagy sem, hanem hogy örülsz e a fáradságnak cserébe, ami árán kaptad.
2014. jan. 20. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
konkrétan?
2014. jan. 20. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:
mi konkrétan?
2014. jan. 20. 16:44
 7/8 A kérdező kommentje:
már megoldottam anya aszt mondta hogy jó lessz neki és a szülonapja is közel van :D
2014. jan. 20. 19:14
 8/8 anonim válasza:
100%
Esetleg elmondhatnàd hogy mi a sz@rt kaptál úgy könnyebb a vàlaszolás!!!
2014. febr. 8. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!