Hogyan mondjam meg nekik finoman?
A szüleimtől és a rokonaimtól messze lakom. A párommal a falújában lakunk külön az ő szüleitől is. Itt nincsenek barátaim egyedül csak a szüleit ismerem. A párom 24 órában dolgozik így van mikor másfél napig egyedül vagyok, rossz ez nekem mert ilyenkor nem tudok kihez szólni egész nap.
A szülei ilyenkor néha meglátogatnak itt laknak 3 házzal arrébb.Csak az a baj, hogy ezek a látogatások sokszor már 7 óra körül történnek.Tudom még világos van és még korai az idő, de én ha egyedül vagyok itthon már a híradó kezdésére szeretek megfürödve és pizsamában lenni. Nem akarom, hogy megharagudjanak rám, de hogyan mondjam meg nekik, hogy ha lehet akkor a látogatásokat 6 óra előtt tegyék már meg. Az apukája sokat segít néha még többet is mint kéne, ha nincs itthon a párom akkor jön és levágja a füvet, nem érdekli hogy még szinte ki se nőt és csak szét ég a naptól. De ezek a fűvágások is vagy este vagy pedig ebéd után történnek. Én ebéd után is leszoktam pihenni egy picikét.
már sokszor felébresztettek ebéd után,és mondtam hogy én ilyenkor mindig lefekszem. Az a baj, hogy én nem szeretek átmenni, mert nem igazán van témánk, nincs velük bajom kedvelem őket,de nem tudok miről beszélni.
A kaput hiába zárom be, van kulcsuk és csengetnek de már nyissák is a kaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!