Mit vegyek anyunak anyák napjára?
Gondolkoztam, de olyan sok mindenre nem jutottam. Ezért kérném Önök/Te segítséged.
"Fiatal" anyuka, szereti az ezotériás kütyüket, a kerti díszeket, a zenét és a vidám dolgokat. Szál rózsa mellé valami ötlet?:)
Csokit nem akarok venni, mert na az olyan nem erre való. De nagyon nem tudok költeni..(lenne miből mert elég sok pénzem van, de ha elkérem a pénzem kicsit feltűnő)
15/L
Süss valami sütit. Vagy csinálj vacsorát.
Rajzolj valamit. :S Igaz ez inkább ovisoknak való.
Vegyél neki valami nagyobb cserepes virágot, vagy ékszert.
Ékszert nélküle nem tudok venni. Mert na olyat nem akarok ami neki nem tetszik. 3-ra érek haza, előbb itthon lesz.
olyan max 10-15 ezrem van amiről nem tud...A többi nála
Értem. :S
Hát akkor könyvet, ha szeret olvasni. Vagy egy szép noteszt(naplót) amibe tud majd jegyzetelni. Vagy marad a virág. De ezt már írtam. :)
Köszi. esetleg egy verset összedobni valaki segít?:)
rímekre gondolok vagy csak első sor elindítása :D
- süss sütit/tortát
- Anyák napja reggelén ébreszd úgy, hogy ágyba viszed a reggelit neki (kávé/tea+ szív alakú gofri v. palacsinta v. szendvics)
- vágott virág
- cserepes virág (szép kaspóval)
- könyv
- fali fotó kettőtökről vagy rólad
- kávé
- exkluzív bonbon (esetleg ha van kedvenc)
- színházjegy (itt érdemes 2 vagy több jeggyel számolni, mert egyedül ne menjen. VAgy az egész család, vagy ti ketten, vagy anya meg apa)
- mozijegy
- masszázs (akár csoki)
- fitness bérlet
- szép felső/sál/ vagy amire most épp vágyik (ne 10ezrekben gondolkodj)
- fotóalbum rólad
- papírvirág (hajtogatni kell)
Most ennyi jutott eszembe, de ha végképp nincs ötleted, szerintem már egy szép kártyának is fog örülni, amin az áll:
"KUPON Anyák napja alkalmából sok szerettel!
Nyertél egy mosogatólányt 2 hétre.
A kupon beváltható Nálam"
Vagy valami hasonlót.
Nem az a lényeg, hogy effektív pénzt költsünk, hanem az, hogy érezze, az a nap különlegesebb a többinél, Bár minden nap meg kellene ünnepelni az édesanyákat, s megköszönni a JóIstennek, hogy van nekünk.
Az előttem szóló jól mondja.:) én tavaly pontosan így csináltam. reggel ágyba reggelit kapott egy szál frissen szedet virággal. és a tányérja alá három három takarítós, mosogatós , és rendrakós kupont raktam.
Mondjuk én kicsit felturbóztam a szöveget és azt írtam rá hogy a kupon más kedvezményekkel nem vonható össze meg ilyen baromságokat, és kinyomtattam, hogy még hivatalosabb legyen:) nagyon örült neki a rendrakósakat azóta is tartogatja, vészhelyzetre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!