Jó ötlet, vagy inkább tálalják ki mást?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy holnap reggel 7kor felkelek, elkeszülök, reggelit készítek. Ami egyenlő egy szív alakú omlettel, és virslivel. Aztán 8 körül elsétálok venni egy csokor rózsát, és valami diétás csokit. (Anyum fogyózik) Szerintetek? (Elég messze lakunk a bolttól, így félek hogy nagyon fázni fogok.. Nem tudom, vágjak bele?2020. máj. 2. 23:02
1/5 A kérdező kommentje:
Uhh, eleg ossze visszara sikeredett a fogalmazasom, bocsanat. Csak lassan ideje lenne aludni ha 7kor kelni szeretnek. Ugy ertettem anyukámnak keszitenem a reggelit, es csinálnék mellé még egy kávét is:)
2020. máj. 2. 23:04
2/5 A kérdező kommentje:
Valakiii velemenyt😂
2020. máj. 2. 23:08
3/5 A kérdező kommentje:
🙏🏿**
2020. máj. 2. 23:08
4/5 anonim válasza:
Ez nagyon kedves dolog lenne tőled! Szerintem nem kell a rózsa meg a csoki, így is kifejezed, hogy mennyire szereted. Inkább reggelizz vele együtt, mint hogy elmenj 8-kor messzire.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves utolsó!🥺❤
2020. máj. 2. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!