Szerintetek mi legyen? Ez jó ötlet, vagy találjak ki mást?
Húgomnak május 18-án lesz a névnapja, ami viszonylag messze van, de az a helyzet, hogy már most kitaláltam azt, hogy mit fogok neki adni...
Szóval a húgom elektromos gitározik(én is) és ugye van hozzá egy fejhallgatója, amivel azt találtam ki, hogy ”bele szerelem” a bundás fülvédőjébe -nehéz lenne elmagyarázni, hogy hogyan értem ezt-. Abban biztos vagyok, hogy menni fog, nem egyszer csináltam már ilyet, csak nem tudom, hogy tetszene-e neki. Szerintetek mi legyen? Kockáztassak, vagy adjak neki olyan dolgot, amiről biztos vagyok, hogy tetszene neki?
És tönkretennéd vele a bundás fülvédőjét, nem rossz... Szerintem ezt az ötletet hagyd inkább.
A kérdést meg töröld a saját kérdéseid menüpont alól, meg a figyelt kérdések alól is, hogy ne bukj le, ha már az ő accountjával írtál.
És, ha vennék egy másik fülvédőt és azzal csinálnám meg az ötletem?
Köszi, ez is volt a szándékom. :)
Az még jobb lenne! :D De akkor viszont mit adjak neki névnapjára? :/
14 éves amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!