Csak én vagyok így ennyi idősen? Valami ötlet, higy találjak ilyen embereket?
Kiskorom óta rock zenét hallgatok. Szóval nem hinném, hogy ez csak egy átmeneti korszak nálam. Az a gondom, hogy a körülöttem élő emberek mind pop zenét hallgatnak és nem nagyon találom magam a többiek között. Tehá nincs meg az az ember akivel egy hullámhosszon lennék. Vagy meg lenne az a közös hang.
13L
Biztos van más is. Az én környezetemben elég sok rockos van (15-19 evesek). Szoval esélyes hogy a kozeledben is van.
A másik meg hogy a zenei izlés nem akadály abban hogy beilleszkedj bárhova is.
Megnyugtatlak, nem vagy egyedül. Hozzád hasonlóan én is kicsi korom óta hallgatok rockot és a szüleimen kívül senkit sem ismerek, aki hozzám hasonló zenei ízléssel rendelkzene. Tudom, hogy léteznek valahol, de én nem ismerem őket. Egyébként én az ízlésbeli különbségek ellenére legtöbb esetben kijövök szinte bárkivel, ha nem a zenéről kell kommunikálni, mert akkor az agyamra mennek az általam szeretett műfaj kritizálásával, de úgy általánosságban beszélgethetek velük bármiről. Sajnos ismerkedéssel kapcsolatban nem tudok neked tanácsot adni, de, ha tényleg szeretnél valakit, akivel beszélgethetsz erről írj nekem privátban.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!