Szerintetek jó ötlet olyan közösséget építeni online, ahol megpróbálok fórumokról segítőkész, barátságos embereket összehozni? Egy picit zartabb, barátiasabb közösségi oldalra gondolok.
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 20:22
1/5 anonim 

válasza:

Végülis nem lenne rossz, csak tényleg olyan emberek kellenek, akik korban közel állnak egymáshoz, és stílusilag is.
2/5 A kérdező kommentje:
Kor alapján nem szeretnék válogatni. Inkább az a cél hogy olyanok legyenek, akik egy hasznosabb, értelmesebb közösség részesei akarnak lenni.
2017. okt. 20. 20:32
3/5 anonim 

válasza:

Én például szeretnék, de nekem fontos lenne, hogy 1-1 emberrel legalább néha élőben is találkozzak. De a kezdeményezés tetszik:)
#1 voltam
4/5 Firedoom 

válasza:

Nagy kb mi megtettuk ezt. Itt megismerkedtem egy sraccal es reszben az o barati korwbol, reszben az enyembol es meg egy par random emberkebol psszeraktuk ezt a csapatot. Hatarozottan megerte
5/5 anonim 

válasza:

Maga az ötlet jó lenne, de nálam is inkább a személyes a nyerő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!