Jó ötlet lenne kivágni az életemből a negatív embereket?
Tele van az ismerősi köröm negatív, siránkozó emberekkel. Mikor rosszul vagyok lelkileg, egyszerűen csak még mélyebbre taposnak. Több éves ismertségek ezek.
Viszont van 1-2 ismerősöm, aki iszonyatosan pozitív, életvidám és bár vicces, de velük, akikkel alig találkozom, sokkal jobban érzem magam, mint azokkal, akiknek nap mint nap a siránkozását kell hallgatnom.
Pozitív akarok lenni én is, és úgy érzem, hogy ehhez ki kell zárnom az életemből a negatív embereket.
Az én életemben is sok negatív ember van, viszont nekem olyan erős a pozitív oldalam, hogy esélytelen, hogy ezek seregbe vergődve letudjanak húzni, egyénenként meg pláne nem...megszabadulhatsz a negatív emberektől, de akkor kapcsolatokat szakítasz meg, vagy lehetsz te olyan erős, hogy őket is húzod magaddal felfelé...
22F
Én nem vagyok olyan erős, hogy felhúzak másokat.
Sőt, kifejezetten depressziós vagyok. De én úgymond meg tudom magam gyógyítani. vagyis meg tudnám, ha nem húznának mindig le. komolyan, mikor időszakosan letöröltem 1-2 embert faceről, a világ legboldogabb embere voltam. Aztán visszaírták magukat....
Én 7 évig voltam depressziós, tudtam az okot és a megoldást is a problémára...
Akkor csak erősnek mutattam magam, ma meg erősebb vagyok mint amilyennek mutatom magam...
Sok negatív ember szerint én "szerencsés vagyok"...ja mekkora mázli, hogy 14 éves koromtól 21-ig hajtottam mint az állat, hogy 3 szakmám legyen...tök mázlista vagyok, hogy a saját erőmből tanultam...másnak nem is lehet ekkora szerencséje, ilyen 10.000 évente egy van!
Sok negatív ember van sajnos...egy fórumon segédkezem néha és ugye a fórumozók megtalálnak olyan kérdésekkel amit ŐK nem, de ÉN megtudok oldani...
Nem mondom meg a megoldást, nem rágom a szájukba, van akinek irányt mutatok és ha elég kitartó megoldja a problémát ő maga, igaz egy kis segítséggel, de a 90% egyből meghátrál...10% megpróbálja van aki később hátrál meg, de van akinek sikerül és végre elhiszi, hogy mindent meg lehet oldani, csak tanulni kell...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!