BetPet kérdése:
Mit találjak ki a szerelmem 25. születésnapjára?
Figyelt kérdés
Sajnos nem jut eszembe semmi ötlet, amivel meglephetném. Szeretnék valami emlékezetes ajándékot/élményt ajándékozni neki. Tudtok ajánlani valamit?
(Igen én ismerem jobban, csak hátha valaki szervezett már a párjának valami emlékezeteset, vagy valami nagyon kreatívat talált ki, amit én is személyre szabhatnék)
L/22
2019. márc. 23. 16:43
1/8 anonim válasza:
Lőtér, sportkocsi bérlés, közösen felszedni egy csajt,...
3/8 anonim válasza:
valami kiruccanás igy együtt
welness hétvége
vagy csak vegyél neki egy kis ajándékot, kedvenc whisky, parfüm, ruha, cipő vagy valami
esetleg süss neki sütit, tortát
4/8 anonim válasza:
Várd este otthon úgy,hogy csak egy piros szalag van rajtad,masnival!Szerintem tökéletes ajándék lesz neki.
5/8 anonim válasza:
Csinálj neki egy finom vacsorát, valami különleges ételt,dumaszinház de igazából veszel neki egy feldobox csomagot és ő majd ki válassza mit is szeretne [link]
6/8 anonim válasza:
Romantikus vacsora.
Utána valami személyes ajándék,hisz te ismered jobban.
És végül menjetek el kirándulni,vagy csak egy esti séta,vagy színház stb.
8/8 anonim válasza:
Nem kell ezt túlgondolkozni. Várd valami nagyon szexi ruciban és ajánld fel, hogy ma mehet seggbe is;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!