Szerelmem 18. születésnapjára milyen különleges ajándékot vegyek? . Minden normális válaszért hálás vagyok
Sziasztok! 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és szeptemberben lesz a 18. születésnapja. Nagyon különleges ajándékot szeretnék neki vásárolni/készíteni, de egyenlőre nincs ötletem. Szereti a motorokat, és nagyon romantikus. Az ékszereket is szereti, de rengeteg van neki belőle, szóval azt nem szeretnék ajándékozni Neki. A ballagásomra ő egy Mr. , Mrs. páros pulóvert csináltatott. Nagyon tetszett, és én is valami kreatívval szeretném Őt meglepni, nagyon fontos lenne. Az ilyen sablon dolgokat (parfüm, könyv, kulcstartó, párna, fotókönyv) hanyagolnám, rengeteg van neki. Mondtam neki, hogy adjon segítséget, hogy mire lenne szüksége, de azt mondta hogy nem szeretne semmi mást születésnapjára, csak hogy szeressem Őt! Valami ötletes dolgot szeretnék, ami emlékezetes marad Számára!! Irhattok olyat, amivel Ti leptétek meg párotokat. Köszönöm a vélaszokat előre is!
15/L
*Válaszokat
Bocsánat, el gépeltem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!