Ti adtok ajándékot rokon gyereknek húsvétra, aki mellesleg lány?
Semmit. Csak a locsoló fiú kap csokitojást és lóvét.
Az utóbbi években hallom egyre többet ezt, gondolom ez is valami Amerikából átvett marhaság
Szerintem nem fura.
A testvérének a lánya, közel állnak egymáshoz. Persze, hogy szívesen ad neki ajándékot bármilyen alkalomra.
Nálunk is az a szokás, hogy bár a felnőttek között nincs ilyen ajándékozás a tágabb családban, de a gyerekek kapnak valamit.
Az is nagyon aranyos gesztus, hogy nőnapra kapott valamit.
Féltékeny vagy egy kisgyerekre?
5 ezer ft..A mi gyermekünk most érkezik,és nem sz*rjuk sajnos a pénzt,úgyhogy azt az 5 ezer ft-ot is lehetne máshova rakni szerintem.
Nem tudom,miből szűrted le,hogy féltékeny vagyok...csak idegesítő,hogy ezekre mindig van pénz, a valóban szükséges dolgokra meg nincs.
És nem tudom,miért kellett lepontozni az első hozzászólókat,akik nem értenek egyet a ti szokásaitokkal. :D
Ebből is látszik, hogy mennyire féltékeny vagy :)
Egyébként meg bárki pontozhat, ha nem tudnád, nemcsak a válaszolók. Sőt, általában az imád pontozgatni, aki nem írja le, nem vállalja a véleményét.
És te meg minek háborodsz fel ennyire, hogy a férjed családjában szokás ajándékozni? Nem lehet mindenkinél ugyanaz a szokás, mint amit te kitalálsz.
Egyébként meg könnyen meg lehet oldani, van kompromisszum. Drágám, nagyon aranyos vagy, hogy szeretnéd meglepni valamivel a kis Lilikét, de keressünk valami olcsóbbat, mert ezt vagy azt még kéne venni a születendő babánknak.
De ha neki is ilyen stílusban vágod, hogy micsoda gáz,hogy ajándékot akar adni, akkor tuti nem fogjátok megoldani.
Nem akarlak megbantani, de ha 5000 ft is foghuzas szintjen er, akkor lehet hogy egy picit meg takarekoskodni kellett volna a baba elott. ( ha csak nem vagy egy tipikus fillerb)
Egy esetben ertheto h nem akarsz vasarolni: ha ti se kaptok toluk soha semmit. Ez esetben bocsanat es igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!