Szerencsésnek mondhatom magam amiatt, mert nincs egyetlen egy hülye kamaszlány sem a családomban/környezetemben?
Nos, van egy 14 éves húgom, neki van 3 barátnője, akik 13, 14 és 14 évesek. Akkor van egy lány rokonunk, aki szintén 14 éves. A legjobb barátomnak pedig van kettő unokahúga, ők 12 és 14 évesek.
Azt nehéz leírni, hogy pontosan miben nyilvánul ez meg, egyszerűen nem olyanok, mint a mai tinik. Pl. nem sminkelnek, nem teszik ki mindenüket, nem buliznak, nem isznak, nem pasiznak(illetve a húgomnak van barátja, de ezt most hagyjuk...), nem szexelnek, meg ilyenek...
20/F
Hat en nagyon örülnék. Van egy lassan 15 éves "fogadott" rokonom, szeptemberben megy közepsuliba. Hat remelem nem lesz belőle egy tini ribi. Meg mindenáron beilleszkedni akaró csajszi.
En azokkal a tipikus hülye kamaszlanyokat nehezen viselem, mert sosem voltam olyan, s nagyon nem ertem a viselkedésüket. Bar volt olyan lany, akivel ezek közül is kijöttem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!