Mit vegyek az unokámnak?
Hány éves és fiú vagy lány?
Én elsőkörben élményt ajánlanék. Menjetek el valamerre kettesben, akár mozi, akár állatkert, bármi, ami érdekelné.
Addig sem a gép előtt ül és kicsit jobban is megismeritek egymást, maradandó élmény lehet.
A szabadulószobák is eléggé mennek mostanában, ha már kicsit nagyobb, az is jó lehet.
Tárgyi ajánékként én könyvutalványt adnék vagy könyvet.
Játékot géphez,vagy pc cuccokat én nem mernék venni, kit tudja minek örülne igazán.
Utalvány vagy pénz, kreatív formában átadva. Aztán azt vesz, amit akar.
Esetleg lehet kérni tippet a szülőktől is, megadva egy tól-ig keretet, hogy milyen összegben.
NE játékot! Azt megveszi magának, vagy már amúgy is elő van fizetve rá. Ráadásul a (jobb) játékokat már nem is tudod fizikailag megvenni. Online letölthető fiozetés után.
Vegyél neki vmi gamer cuccot. Egeret, klaviatúrát, vezeték nélküli headsetet... vagy csak adj neki pénzt, majd megoldja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!