Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek az unokámnak?

Mit vegyek az unokámnak?

Figyelt kérdés
Ha tehetné éjjel nappal a számítógép mellett ülne.Az a baj,hogy én nem nagyon értek ezekhez a játékokhoz.Ha van valakinek valami ötlete kérem segítsen.
2018. dec. 11. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves es milyen nemu?
2018. dec. 11. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Hány éves és fiú vagy lány?

Én elsőkörben élményt ajánlanék. Menjetek el valamerre kettesben, akár mozi, akár állatkert, bármi, ami érdekelné.

Addig sem a gép előtt ül és kicsit jobban is megismeritek egymást, maradandó élmény lehet.

A szabadulószobák is eléggé mennek mostanában, ha már kicsit nagyobb, az is jó lehet.

Tárgyi ajánékként én könyvutalványt adnék vagy könyvet.

Játékot géphez,vagy pc cuccokat én nem mernék venni, kit tudja minek örülne igazán.

2018. dec. 11. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Utalvány vagy pénz, kreatív formában átadva. Aztán azt vesz, amit akar.

Esetleg lehet kérni tippet a szülőktől is, megadva egy tól-ig keretet, hogy milyen összegben.

2018. dec. 11. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor inkább tessék neki pénzt adni és ő vesz magának belőle olyan játékot amit szeret. 5000 Ft épp elég lenne.
2018. dec. 11. 15:10
 5/8 A kérdező kommentje:
14éves és fiú.A géphez kellene valami jó játék.Az a baj,hogy nem tudom most milyen játékai vannak.
2018. dec. 11. 15:17
 6/8 Daniii90 válasza:
53%
Gamer füles, egér, billentyűzet, mellé egy éves Steam előfizetést.
2018. dec. 11. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:

NE játékot! Azt megveszi magának, vagy már amúgy is elő van fizetve rá. Ráadásul a (jobb) játékokat már nem is tudod fizikailag megvenni. Online letölthető fiozetés után.

Vegyél neki vmi gamer cuccot. Egeret, klaviatúrát, vezeték nélküli headsetet... vagy csak adj neki pénzt, majd megoldja magának.

2018. dec. 12. 11:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2018. dec. 13. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!