Milyen könyvet vegyek ajándékba az unokámnak?
14 éves lány, nagyon szeret olvasni, azt tudom, hogy előszeretettel olvas Stephen King regényeket.
Lányok, segítsetek!
Szerintem valami fantasztikus könyvet :) úgy értem, hogy amiben vannak mesés elemek, csodák, beszélő állatos stb...
Én nagyon tudom ajánlani a Narnia krónikái valamelyik kötetét, A Nagy krónikás könyv bármelyik könyvét, illetve, ha szereti a krimit, akkor Rachel Ward - Számok (kedvenc könyvem), vagy az ifjú sherlock Holmest :)
15/L
Stephanie Meyer-alkonyat(vámpíros,szerelmes)
Leiner Laura-szent johanna gimi(gimisekről szól)
Rachel Ward- Számok A menekülés( a kedvencem!)
13L
Aprylinne Pike - Wings
Peter S. Beagle - Az utolsó egyszarvú
Egy olyan 14 éves lány, aki imádja Stephen Kinget szerintem nem nagyon örülne a Narniának, ami ugye gyerekmese, sem az utolsó egyszarvúnak. Szabó Magda Születénapja bár tényleg jó, de tulajdonképpen unalmas, és egy 14 éves nem szeret 13 évesekről olvasni.
Én amit ajánlanék, az a Szent Johanna Gimi (nem Kinges, de megfogja a tiniket, alig ismerek olyan lányt, aki nem olvasta).
Illetve Leiner Laurától (A szent johanna gimi írója) a Remek! és az Ez is Remek!! című köteteket. A lány benne film és Stephen King rajongó, és nagyon vicces.
Ha a horrort szereti, akkor pedig Darren Shan kötelező, de én nem a vámpírkönyveket ajánlanám, mert azok szintén fiatalabbakról szólnak, hanem inkább a Város trilógiát. Az első része a Holtak vonulása, szerintem fantasztikus.
15/ lány / szintén King rajongó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!