Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet vegyek ajándékb...

Milyen könyvet vegyek ajándékba az unokámnak?

Figyelt kérdés

14 éves lány, nagyon szeret olvasni, azt tudom, hogy előszeretettel olvas Stephen King regényeket.

Lányok, segítsetek!

2012. szept. 29. 06:57
 1/7 anonim válasza:
100%

Szerintem valami fantasztikus könyvet :) úgy értem, hogy amiben vannak mesés elemek, csodák, beszélő állatos stb...

Én nagyon tudom ajánlani a Narnia krónikái valamelyik kötetét, A Nagy krónikás könyv bármelyik könyvét, illetve, ha szereti a krimit, akkor Rachel Ward - Számok (kedvenc könyvem), vagy az ifjú sherlock Holmest :)

15/L

2012. szept. 29. 07:20
 2/7 anonim válasza:
100%
és a Gyönyőrű bajkeverőt :D ez lemaradt
2012. szept. 29. 07:21
 3/7 anonim válasza:
100%

Stephanie Meyer-alkonyat(vámpíros,szerelmes)

Leiner Laura-szent johanna gimi(gimisekről szól)

Rachel Ward- Számok A menekülés( a kedvencem!)

13L

2012. szept. 29. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem hasonlít a Stephen King regényekhez, mégis „nagymamásabb” ajándék lenne Szabó Magda Születésnapja. Én is a nagymamámtól kaptam és a kedvenc könyvem. Szerintem szeretné, bár nem tudom, hogy milyen személyiségű lányról van szó.:)
2012. szept. 29. 10:43
 5/7 chrishu ***** válasza:
100%
Darren Shan: Vámpírkönyvek sorozat
2012. szept. 29. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Aprylinne Pike - Wings

Peter S. Beagle - Az utolsó egyszarvú

2012. szept. 29. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy olyan 14 éves lány, aki imádja Stephen Kinget szerintem nem nagyon örülne a Narniának, ami ugye gyerekmese, sem az utolsó egyszarvúnak. Szabó Magda Születénapja bár tényleg jó, de tulajdonképpen unalmas, és egy 14 éves nem szeret 13 évesekről olvasni.

Én amit ajánlanék, az a Szent Johanna Gimi (nem Kinges, de megfogja a tiniket, alig ismerek olyan lányt, aki nem olvasta).

Illetve Leiner Laurától (A szent johanna gimi írója) a Remek! és az Ez is Remek!! című köteteket. A lány benne film és Stephen King rajongó, és nagyon vicces.

Ha a horrort szereti, akkor pedig Darren Shan kötelező, de én nem a vámpírkönyveket ajánlanám, mert azok szintén fiatalabbakról szólnak, hanem inkább a Város trilógiát. Az első része a Holtak vonulása, szerintem fantasztikus.

15/ lány / szintén King rajongó

2012. szept. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!