Mit vegyek az unokámnak?
Az unokám most lesz 7 éves, és szülinapjára valami olyan játékot kért ami tv-re szerelhető. De mondott már ps2-őt, ps3-at play station-t, xbox-ot illetve valami wii-t is..
De nekem fogalamam nincs hogy ezek mik.. illetve hogy melyik milyen. Ebben kérném a segítségeteket. Illetve ha árat is írnátok azt megköszönném. Meg egy két információt is, és hogy ti melyiket ajánlanátok.
(Elnézést ha valamelyik játék nevét nem jól írtam.)
Az a gáz ezekkel, hogy már maga az alapgép kb 30-50 ezer.
Ehhez még kell játékot is venni ami szintén drága.
Én egy 7 évesnek ajánlanám a Nintendo Wii-t vagy a PS2(Playstation 2-t).
Nintendo Wii-t ajánlanám én is egy 7 évesnek, nincsenek rá agresszív játékok készítve (vagyis nincs olyan sok) és nagyon hangulatos...a probléma ezzel ugyancsak az hogy drágák rá a játékok, de ha át van alakítva (azaz, hogy vigye az internetről ingyen letöltött játékokat) akkor nincs probléma...
Ezen a weboldalon tudsz olyat venni , ami már át van alakítva és új...
nekem ilyenem volt amikor kicsi voltam és nagyon szerettem. Tudom már régi de el lehet vele szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!