Ilyen ajándék hogy lehet meglepi?
Az érthetőség kedvéért: meglepi-szerűen szoktunk ajándékot venni a családnak. Használati tárgyakat, szóval olyat, ami kell, de nem előre megbeszélve.
Előre mindenki becsomagolja szépen, 24-én napközben bekerülnek a fa alá, aztán este van ajándékosztás, vacsora után, addig ott a sok-sok csomag, és lehet találgatni. :)
Na most, idén mikrót vettem édesanyámnak ajándékba. Az meg, ha délelőtt átvonoszolom hozzá, hogy a szokásos módon kerüljön a fa alá... nos, sok meglepi nem marad. :D
Ti hogy csinálnátok? Ne érdekeljen, hogy nem lesz meglepi, maradjon a szokásos? Vagy este hagyjam ott a családot, hogy hazamenjek az ajándékért (kb negyed órára lakunk egymástól)? Vagy egyéb?
Mi 4 féleképp oldottuk meg az ilyet elmúlt evekben:
1. Ahogy átérünk anyuékhoz, az ajándékosztás végéig egy másik szobába dugjuk a csomagot, ahova nem mennek úgysem az ajándékozásig.
2. Igyekszel amorf módon csomagolni a dobozt, hogy ne látszódjon a formája.
3. Pince, szemétledobó vagy tárolóhelyiségbe rejted
4. Lent hagyod a kocsiban.
Mindegyik esetben csak az ajándékozáskor vagy annak végén hoztuk elő (kivéve amorf csomag).
Boldog Karit előre is :)
Kocsi sajna nincsen, azért a hazarohanást írtam, ami meg azért fura lenne ugye. :) Meg egyszobás lakás, galéria ugyan van, de oda hogy dugom el anélkül, hogy édesanyám látná, hogy becipeljük... :D
A fő gondom az, hogy így is nagy dobozról beszélünk, mikró azért nem egy picike dolog. Így az amorfizálás meg a még nagyobb doboz nehézkes. De a köszi a tippeket, gondolkodom, valamelyiket meg lehetne-e valósítani. :D
Szomszédnek beadni addig? :)
Vagy asztal alá bedugni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!