Mi lehet a legjobb?
evőeszköz, férfinak. egy igazi férfi kézzel eszik :| (mondjuk nem tudom a nemét, de barátnak írtad nem barátnőnek szóval gondolom xd)
szerintem ha igazán de igazán jó és találó ajándékot akarsz venni akkor valami számítógépes vagy kamerás cucc ha már youtuber, vagy valami zsír játékot :D az edzős cuccok baromi drágák az olcsók meg nagyon nem használhatók. kaja. kaja még annak aminek örülhet. az univerzális minden ember szeret enni. vagy legalább muszáj szóval azt tuti hasznosítja vagy valami kép, ha szereti, de ne ilyen sablon vásárolt ócsó kínai piacos, hanem valami egyénileg nyomtatott, az egyénileg csinált cuccoknak mindig pontosan 1 milló a 8 adikonal több az értéke mint a készen vettnek. vagy valami faszájntos led cucc, mondjuk egy világító fa vagy egy fancy világítós szobor vagy tyhűű a ajándék lehetőségek tárháza egyszerűen kifogyhatattlan számomra, de ezek elegek szerintem és tutik xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!