Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?
Jó, akkor átfogalmazva a kérdés:
Ki kit ad a barátjának karácsonyra? Azért kérdem, hogy ötleteket kapjak, én mit adhatnék!
Igaza van az előttem lévőnek, ha lehetőséged van rá, akkor inkább ajándékozz élményt, hiszen az örök, és felejthetetlen. :)
Ha mégis inkább a tárgyi ajándékozást választod, akkor: közös pulcsi, közös karkötő, (karácsony mintás) boxer, elektromos borotva, ha cigizik (mégpedig írtad) Zippo gyújtó, vagy egy olyan telefontok/pulcsi/bögre amin a ti képetek van, esetleg egy fényképalbumot ha sok közös képetek van, mellé idézeteket írni, vagy max. esetleg vegyél neki egy ajándékcsomagot a Rossmannba. De nézd meg ezt a videót, innen is tudsz ötleteket gyűjteni: https://www.youtube.com/watch?v=djyhh0bG8cA
Remélem tudtam segíteni!
Csak elárulom, hogy ezek a közös pulcsi, bögre cuccok marhára cikik, és a pasik 99%-a jóképet vág hozzá, mert nem akar megbántani, de amúgy rühelli.
Újabb kacatot biztosan nem adnék, bögre, karácsonyi mintás (wtf?) pulcsi, stb.
Mozijegy, közös vacsi, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!