Mit vegyek a barátomnak Karácsonyra?
Hali! :) Szóval..amint fent is olvashattátok halvány lila gőzöm nincs hogy mi a jó eget vegyek a barátomnak karácsonyra és ebben kérném a segítségeteket.
3 hónapja vagyunk együtt, én 14 vagyok, ő 15. Amúgy ez az ajándékozás cucc nem új mert szülinapomra is vett nekem ajándékot szó nélkül és aztán mikulásra is adtunk egymásnak 😁 Imádja a focit és a focis dolgokat, de most inkább valami személyesebbre gondoltam mert focival kapcsolatos ajándéokot már kapott.
Nagyon jól ismerem a szüleit is és őket is kéredztem már egyik nap de azt mondták hogy nem igazán mondott semmit hogy mi kellene neki. Szóval ők sem vágják hogy mit lenne jó venni. Meg persze megy az a duma hogy: nem kell semmi szívem!
De még szép hogy kap tőlem ajándékot:D
Ötletek?:))
Saját magad által készített vmi pl barkácsolhatnál vmit neki, mézeskalácsházikó, vagy csinálhatnál neki karkötőt, nyakláncot.
Vehetsz neki vmi jóféle parfümöt, amit szívesen éreznél rajta. Hasznos könyvet. Névre szóló vagy karácsonyos bögrét. Szép tollat. "Szeretlek párnát", plüsst. Menő kesztyűt vagy téli sapkát.
További idióta meglepik:
•karácsonyi zokniba csomagolt szaloncukor
•nagy dobozba egy pici szívecske medál
•díszszalaggal körbetekert narancs
•egy használt bugyid vagy melltartód
Boldog karácsonyt!
Ui:Az utolsókat felejtsd el:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!