Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak annak, akit az...

Mit adjak annak, akit az osztályban húztam?

Figyelt kérdés

Egy olyan fiút húztam, akit nem nagyon ismerek, nem igazán szoktunk beszélgetni. Mindenképpen valami kézzel készített dolgot is szeretnék adni neki, csak nem tudom mit lehetne. Már megkérdeztem a haverjait, azt mondták hogy szereti a focit.

16/L

2016. dec. 3. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy húztad? Bántottad? Csúfoltad? És miért kellene most adni neki valamit? Megbántad? Egyszerűen csak mondj annyit, hogy ne haragudj, és adjál neki egy narancsot.
2016. dec. 4. 10:13
 2/4 anonim válasza:
Az iskolakban szokas mikulas alkalmabol, mindenki felirja a nevet egy cetlire osszehajtja es mindenki kihuz egyet es annak vesz vlmi ajandekot akinek a nevet kihuzta...biztosan erre gondolt. ....Szerintem ha nem beszeltek eleg ha veszel neki vlmi csokit, amilyet szeret, es ha szereti a focit, mar arulnak olyan bogreket amiken focistak kepei vannak :)
2016. dec. 4. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
az edesseget mindenki szereti. ilyen idosen meg felesleges neki sajat keszitesut adnod, mert nem fogja megbecsulni. ahogy focis dolgot se adnek neki, mert lehet epp azt nem szereti a focibol, meg sokba is kerulnek a focis holmik.
2016. dec. 4. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Első, osztályhúzás, hogy kit fogunk megajándékozni az utolsó nap.

Valószínűleg maradok a csokinál, az mindig beválik.

2016. dec. 6. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!