Az osztályban a karácsonyi húzáson egy fiút húztam. Van ötletetek, mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Érdeklődési körei:számítógépes játékok,xbox játékok,és kb. ennyi.(ja,tudom,nem valami nagy az érdeklődési köre) Peraz,nem fogok neki venni többezer forintokért játékokat,csak valami olyan dolgot. Diy-okat is írhattok.11éves és amúgy elég jó barátok vagyunk.2016. nov. 23. 20:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg kicsit utána járni annak, hogy mégis mit kedvel, de ha végképp nincs ötleted, akkor vegyél neki mondjuk egy olcsóbb számítógépes játékot (CD-t). 😊
2/3 anonim válasza:
vegyel neki egerpadot , amin valamilyen minta van, vagy rajzolj le neki valamilyen kedvenc figurajat, es ragaszd fel egy sajat keszitesu asztali tolltartora. :)
3/3 anonim válasza:
Az egerpad jo otlet. Esetlegha megtudod mi a kedvenc jateka a szamitogepen, hatha van bogre belole.
NVan pl szamitogepes jatekos ujsag is. Nem is olyan draga. Olyan 1000 Ft kornul lattam.nem tudom mekkora a keret.de pl ha drukkol valamelyik foci csapatnak, akkor vehetsz neki egy olyan sálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!