S. O. S Karácsonyi ajándékozás tartunk az osztályban én pedig az osztályfőnököt húztam! Hétfőn lesz az ajándékozás mit vegyek neki? (L/16)
Figyelt kérdés
Segítsetek légyszi. Ti mit vennének az osztályfőnökötöknek?2014. dec. 11. 16:17
1/4 anonim válasza:
Határidőnaplót, osztályfényképekkel kidekorálva
2/4 anonim válasza:
Egy bögrét amin a edvenc álata van vagy olyan dzínű legyen a dolog amit szeret
3/4 anonim válasza:
Fontos, hogy nő-e, vagy férfi. Nekünk nő volt, ő tőlem selyemfestéket kapott selyemmel, meg ilyen batik festéket. Határidőnaplót másik évben kapott... Csoki, süti, alkohol mindig ott van, mint B terv. Esetleg a tantárgyához kapcsolódó újévi naptár, vagy ha valamit tudsz a családjáról, akkor valamit, ami ahhoz kötődik. Mi nagyon imádtuk az ofőt, tudtuk, hogy van 3 tündéri gyereke, volt, hogy szereztünk egy fotót a gyerekeiről, és csináltunk neki egy pólót, amin elöl a sajátjai voltak, a hátát meg aláírtuk mind. Drogériai cuccok is jók, ha vagytok olyan kapcsolatban... Nagyon személyfüggő. Volt olyan tanárom, akinek virágot se mertem volna venni, mert abban is talált volna valami kivetni valót :D
4/4 kataokéja válasza:
Vegyél egy fém ceruza tartot,és vegyél piros tollakat.nem kell a legdrágább tollat megvenni,és kb. tegyél bele 15-20 db tollat.. akár befőtes üvegbe is teheted,és üvegfestékkel diszitheted:) mellé egy jó fajta csoki,és kész a tökéletes ajándék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!