Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ajándék, de mit vigyünk?

Ajándék, de mit vigyünk?

Figyelt kérdés

3 hónapos lesz a rokonom kisfia amikor látogatóba megyünk. Fogalmunk sincs a férjemmel, hogy mit vigyünk babalátogatóba. Már kérdeztem, de a válasz annyi volt, hogy "ugyan! nem kell semmi, csak gyertek el" De ez olyan kellemetlen, nem akarunk üres kézzel menni.

De fogalmunk sincs mit vigyünk. A testvérétől is kérdeztük, ő azt mondta, hogy felsorol párat amit ne vigyünk, mert abból sok lesz

mint pl:

- pelenkák

-ruhák

-babakocsi

-babágy és a többi amire szükség van. Akkor mit vigyünk? Megköszönném ha adnátok pár tippet.

2016. febr. 10. 00:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
Egyetértek néhány előttem szólóval, nekem is sokan hoztak pelenkát, popsitörlőt, én örültem neki, mert az mindig kell. A kicsit nagyobb ruha is jó ötlet, vagy kicsit nagyobb gyereknek való játék, 9-12 hónapos korosztálynak.
2016. febr. 10. 08:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Én a pelenka-popsitörlőt leszavazom. Hacsak nem tudod, mit használnak konkrétan.

Mi kaptunk egy csomag Liberót, de annyira nem jött be, hogy inkább ne hozták volna. Csak plusz meló volt mindig öltöztetni, el se használtuk mindet.

A popsitörlőből is van pár, ami kifejezetten büdös volt nekem, azt el is ajándékoztam. Abból is csak 1 féle jött be, nem szerettem, ha ilyesmiket kaptunk, mert sosem azt az egy márkát hozták, ami jó, így ez nem volt jó ajándék. Nekünk.

AMi jó lehet, csörgő, plüss labda, pancsi játék (pár hónap és használja majd), mosható könyv: [link]

Vagy amit a fiam még 3 évesen is szeret:

[link]

A felhúzható zenélő játékok. Ezt a kiságyra is lehet tenni, elnézegeti a baba.

2016. febr. 10. 11:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kaptam pár nagyon jó tippeket.
2016. febr. 11. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!