Ajándék, de mit vigyünk?
3 hónapos lesz a rokonom kisfia amikor látogatóba megyünk. Fogalmunk sincs a férjemmel, hogy mit vigyünk babalátogatóba. Már kérdeztem, de a válasz annyi volt, hogy "ugyan! nem kell semmi, csak gyertek el" De ez olyan kellemetlen, nem akarunk üres kézzel menni.
De fogalmunk sincs mit vigyünk. A testvérétől is kérdeztük, ő azt mondta, hogy felsorol párat amit ne vigyünk, mert abból sok lesz
mint pl:
- pelenkák
-ruhák
-babakocsi
-babágy és a többi amire szükség van. Akkor mit vigyünk? Megköszönném ha adnátok pár tippet.
anyukának valami fini csokit, gyümölcslét, teát (állítólag azoktól lesz teje)
apukának egy üveg italt
gyereknek max fogzásra valami rágcsát, esetleg tanulójátékot, azok lassan időszerűek lesznek
Mi kaptunk pelenkát, popsi törlot (ezekből sose eleg) kissé nagyobb ruhákat... Ami 6-7 honapos korában volt jo, annak is örültem es akkor mar jóval kevesebbet kaptunk szoval jol is jott....
De vannak pledek, takarók babakocsiba, amik nagyon aranyosak....nyalkendok a fogzashoz
Popsitörlőből tényleg nyugodtan vigyetek, évekig kelleni fog, sokáig eláll, és nem növi ki.
Pelenka se rossz, de abból is vihettek picit nagyobbat, el fog az fogyni. Én legalább is mindig örültem neki, mert azzal nem lehet spórolni.
Lehet kapni ringatókat, babahintát, ezek nem olcsók, nem tudom, mennyit szántok rá.
Ha nagyvonalúak akartok lenni, és van autójuk, akkor egy gyerekülés jó ötlet lehet (ha még nincs), amit sokáig tudnak használni.
Bébiételt is tudtok vinni, de gondosan nézzétek meg a lejárati időt! A legtöbb sokáig eláll, és pár hónapon belül szükség lehet rájuk. És lehet, hogy abból még nem kaptak egy raklapra valót.
Gondolhattok a nyárra is. Van kertes ház? Lehet vinni babamedencét, amin van árnyékoló, jó időben tudják használni. Ez főleg akkor célszerű, ha amúgy ritkán találkoztok, és nyárig nem biztos, hogy látjátok őket.
Ha még nincs játszós szőnyeg, annak is lehet, hogy örülni fognak.
Pelenka, popsitörlő. MINDIG kell! és mindig jól jön.
illetve esetleg vmi bababiztos SÁRGA játékot. a sárgát tudja a baba legelőször megkülönböztetni a többi színtől.
Szerintem ne foglalkozz a testvérével.
Nyugodtan vegyetek ruhát. Egy szép és különlegesebb ruhának szerintem mindenki örül. Ha külföldön éltek, akkor talán tudtok is olyat venni, amilyenje még nincs, mert nálatok más üzletek vannak.
A játék is jó ajándék. Nem kell foglalkozni azzal, hogy van-e már valami hasonlója. Bennetek meg van a jó szándék. Szerintem a szülők bárminek örülnének, a babát nem érdekli, hogy mit kap :) úgy tűnik nekem, hogy itt a tesó nagyon kukacoskodó és neki akartok megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!