Ezek az ajandekok jok lesznek?
Anyanak: egy felsot es egy syoss hajfesteket ( mert o mindig ilyen olcsot hasznal csak)
Tesomeknak : egy ilyen harmas, love-os kepkeretet a sajat kepeikkel, meg tesom felesegenek egy nadragot
Legjobb baratnomnek : Egy alomfogot,meg csokit
Tesomek gyerekenek (3 eves) : Egy Thomas gozmozdonyos sinszettet, egy konyvet, es egy Mickey egeres sutis dobozt tele edesseggel.
Ezek jok?
Nem ilyen gagyi ajandekok nem??
19/L
Nekem tetszenek! :) Szerintem jól választottál.
(Amúgy sem az ajándék a lényeg ;) )
Boldog karácsonyt!
:)
Hát szerintem a hajfesték elég gagyi, ez olyan, mintha vettél volna egy Rossmann saját márkás tusfürdőt, mert úgyis olyat használ.
Ha már nem találtál olyan ajándékot, ami kicsit különlegesebb (nem pedig olyan dolog, amit magának egyébként is rendszeresen megvesz az ember), akkor vehettél volna valami speckóbb dolgot, nem egy olcsó fajtát, csak mert úgyis azt használja. Nem feltétlen hajfestéket, de egy márkásabb krémet, testvajat, akármit, ami kicsit is exkluzívnak számítana nála.
Hat szerintem a Syoss eleg markas :D
O mindig ilyen olcsobbat szokott venni.. kb 300 forintert, es egy syoss azert sokkal dragabb..
Konkretan ez a hajfestek 2000 volt..
A syoss nagyon gagyi... meg úgy általában minden, amit boltban lehet kapni. Fodrászkellékesnél lehet színpalettáról jó festékeket kapni ezek a boltiak mind kritikán aluliak
A love-os képkeret csak akkor ok, ha max. 8-10 évesek vagytok, felette elég gáz.
A kisgyerek ajándéka nagyon aranyos, az álomfogó is tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!