Szerintetek ezek jó ajándékok lesznek?
Nincs sok pénzem, így kézzel kell készítenem az ajándékokat. ezekre gondoltam:
Fiútesóm: egy DVD csomag a kedvenc meséjével + meghívom a kedvenc ételére
Anya: Gondoltam, hogy befőttesüvegbe teszek neki sütihez hozzávalókat kb. így: [link] mert tudom, hogy sosincs ideje eljátszadozni a hozzávalókkal, így meg csak kiönti és megsüti. Vagy pedig valamilyen teát vennék neki és azt tenném így ilyen üvegbe, amit szépen kidíszítenék.
Apa: házi bonbon a kedvenc ízeivel + még kellene valami, de mi?
Kérlek segítsetek! Ezek jó ötletek? Mit készítsek még, ami nem kerül sokba? anya most munkanélküli lesz, csontritkulás fenyegeti, szereti a csípős dolgokat, lassú az emésztése... Apa vadász, kevés ideje van, szereti az autónkat (ő a 2. testvérem), sokat dolgozik, szereti a természetet... Testvérem fizikus (már megvettem neki az összes fellelhető könyvet), nagyon humoros természetű, szeret vezetni... Mit vegyek nekik? jó a kézügyességem, tudok rajzolni, festeni, modellezni, varrni, hímezni... Mit még?
köszi, 19/L
Nekem apum focibolond, tavaly sütöttem neki focilabda alakú tortát. (Mindig vmi ehhez kapcsolódót kap, szurkolósálat, söröskorsót...)
Bátyám tavaly törülközőt kapott, amire a neve volt hímezve (Én vettem, de ha jó a kézügyességed, Te is rá tudod hímezni). Cigizik is (sajnos), úgyhogy már zsebhamutartót is kapott, kocsiban is azt használja. - nem is szeretem emiatt, mert a kocsian is cigizik -.-
Anyum kötött sálat kapott tavaly, meg házi csokilikőrt, amihez én festettem az üveget. De cisnáltam régebben naptárat is, saját képekkel, elég jól nézett ki. Ő amúgy is az ilyen nosztalgiázósabb dolgokat szereti.
Amiket Te írtál, azok is nagyon jó ötletek, a teás meg a sütis nagyon tetzsik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!