Mit vennétek karácsonyra? Tanácstalan vagyok, karácsonykor lányom barátjának is szeretnék ajándékot adni, de nem tudom mit kéne? 3 hónapja lesznek akkor már együtt, külön vagy egybe vegyek nekik valamit? Ötletek? Lányom 18 a fiú 21 éves.
fiúnak egy bonbon elég lesz
szerintem hülyeség közös ajándékot adni nekik, mégis csak a lányodnak valami szebbet kellene
:S elvégre a saját lányod
Szia.
Szerintem még külön kellene meglepned őket.
Mivel mi nem ismerjük a fiút, neked kell tudni, hogy van-e valami érdeklődési köre, hobbija amiből tudsz ötletet meríteni.
Pont ilyen idősek voltunk a párommal, mikor szintúgy karácsonykor voltunk kb 3 hónaposak.
Akkor anyu még csak csokit vett a páromnak hiszen 3 hónap nem sok idő, nem érdemes sokat költeni rá.
Most már elmúltunk 3 évesek is, és már komolyabb ajándékokat is szokott kapni, de így az elején fölösleges.
Szerintem ne együtt vegyél nekik, a lányodnak gondolom jobban tudsz személyes ajándékot adni, mint a barátjának, akit nem ismersz még annyira.
Szerintem valami ajándékcsomagot állíts neki össze: illatszerek, édességek, teák... ilyesmi. Már, ha tudod, hogy mit szeret.
A legjobb, ha a lányod segítségét kéred. :)
Vagy még egy ötlet: megkérdezed a lányodat, hogy mit gondolt a barátjának, és ha olyasmi, ami kicsit nagyobb dolog, megmondod, hogy beszállsz, és akkor tőled is kapja. De ehhez persze feltétel, hogy egyrészt olyan dolog legyen, ami nem az ő kettőjük "titka" (bármi személyesre gondolok, ami nekik mond valamit), és hogy ti is olyan kapcsolatban legyetek (mindhárman mindenkivel), hogy ez működjön. Ezt neked/nektek kell tudni.
Én is az italt tanácsolnám. De egyébként nagyon kedves vagy :) Én 6 és fél éve vagyok együtt a párommal, mégse kapott még soha semmit anyáméktól... az már más kérdés, hogy én viszont rengeteg mindent kaptam az ő szüleitől.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!