Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek anyukámnak a sok...

Mit vegyek anyukámnak a sok segítségért?

Figyelt kérdés
Kisfiamat műtét miatt 8napig kórházban tartották és anyukám reggeltől estig bent volt,h.leváltson és segítsen.szeretném neki megköszönni a segítségét,de nem tudom mit vegyek neki.Ajánlanátok valami kis ajándékot?
2015. júl. 22. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Modnuk egy köszönöm meg valami házi süti, közös délután együtt? Nem tudom hogy gondolod, hogy bemész a boltba valamiért és azzal lenne megköszönve a segítsége...
2015. júl. 22. 07:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,arra gondoltam,h.venni neki valamit de semmi ötlem.
2015. júl. 22. 08:11
 3/8 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem tudom, hogy a ti családotokban mi a szokás. Nekem nagyon rosszul esne, ha hasonlóesetben bármit is vennének a gyerekek.
2015. júl. 22. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
$ and €
2015. júl. 22. 08:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Valami kikapcsolódás, színházjegy, fürdőjegy, a Rudasba lehet kapni ún. hétköznapi wellness ebéd utalványt kb. 5 ezerért, egy szép kis kendő stb.

Te ismered jobban, te tudod, minek örülne.

2015. júl. 22. 08:55
 6/8 anonim válasza:
Csak úgy lehet, ha te is segítesz neki, amiben csak tudsz.
2015. júl. 22. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha megoldható, elküldhetnéd wellnesselni valahova pár napra, vagy elvihetnéd valahova. Én inkább élményajándékban gondolkodnék, mint tárgyiban.
2015. júl. 22. 11:28
 8/8 anonim válasza:
Nálunk alap dolog az,hogy ahol tudunk segítünk egymáson. Én nem várnék ezért cserébe semmit. Max egy házi sütit, és ennyi, de azt,hogy pénzt adjon ki ezért a lányom, azt soknak gondolnám. Egy köszönöm bőven elég.
2015. júl. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!