Mit csináljak ajándékba?
Figyelt kérdés
Junius 21.-én lesz az anyukám szülinapja. Valami kreatív sajátkezü ajándékot szeretnék adni(aminek örül is). Eddig mindig azt adtam mindenkinek.de most kifogytam az ötletből. PLS ne kérdezgessetek.h minek örül stb. Bármilyen ötletnek.linknek' örülnék. Előre is köszii a válaszokat.12/L2015. jún. 17. 07:59
1/2 anonim válasza:
Lisztel töltött labda!(biztos ismered a lisztel töltött "fejeket") Na most, ez majdnem olyan csak nincs csúcsa ahol megvan kötve és ezért lehet vele jól labdázni. Ha érdekel küldhetek linket. 14/f
2/2 A kérdező kommentje:
Hát köszi az ötletet de nem hiszem.h orulne ilyennek :) de azert koszi a segitseget!
2015. jún. 18. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!