Idősebb párnak mit illik adni ajándékba? (50 évesek)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 13:52
1/9 anonim válasza:
Attol fugg mennyi a keret.
Egy ajandekcsomag nem rossz. Legyen benne (ha szeretik) valami jofajta bor vagy egyeb szeszesital, bonbon, egy minosegi kave, ilyenek.
2015. ápr. 28. 13:59
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet! :)
2015. ápr. 28. 14:01
3/9 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnek. HA színházat, operát, akkor jegyet/bérletet egy jobb előadásra, sorozatra.
Ha szeretnek enni-inni, akkor a Culinarisból valamilyen csomagot.
Ha a kalandokat szeretik, akkor a feldobox élménycsomagját.
STb.
2015. ápr. 28. 14:11
4/9 anonim válasza:
Virág.
2015. máj. 1. 10:14
5/9 anonim válasza:
Igazából lehet általánosítani, de nagyon jót csak akkor tudsz adni, ha jól ismered őket.
Van egy ötletem ami már többször bejött 40-65 év közöttieknél, ami nem más mint egy digitális képkeret + esetleg családi fotók, unoka stb képek rá.
2015. máj. 3. 09:43
6/9 anonim válasza:
40 évesen unokafotós képkeret?!
2015. máj. 4. 09:13
7/9 Barcziné Nagy Mária válasza:
50 éves még nem idős, én is ennyi vagyok.:) Hogy tudd mit vigyél, aminek igazán örülnek, ahhoz ismerni kell őket. Én biztos nem örülnék egy képkeretnek,meg fotónak, mert még a jelenben élek, nem a multban.Ha nem tapétázzák ki a lakást képekkel, akkor ne vigyél nekik ilyesmit. Ha van hobbijuk, akkor onnan lehet ötletet meríteni. Az általános ajándék a virág,a férjnek meg egy üveg ital,ha fogyaszt ilyesmit.Az ajándék kosár ia jó ötlet, de olyasmi legyen benne amit szeretnek. Aki nem iszik alkoholt,annak ne legyen benne ital :)
2015. máj. 5. 09:44
8/9 anonim válasza:
Egy szép minőségi stílusos, karóra. Ezzel jelzed feléjük, hogy nem számít az idő, ők kortalanok.
2015. máj. 24. 00:09
9/9 A kérdező kommentje:
Idősebbek, mint 50 év, de nem is az a lényeg! :)
Végül ajándékkosarat vettem! Amúgy a fotó is jó ötlet, szeretik a képeket! De mindig kapnak tőlünk az unokákról. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!