Szeretnék venni a barátnőmnek ajándékba valami ékszert kérdeztem hogy milyennek örülne vagy tetszik neki de azt mondta mindegy csak jó drága legyen?
most lesz a második hónapfordulónk gondoltam hogy meglepem valami gyémánt fülbevalóval meg valami szép gyémánt nyaklánccal (gyűrűt nem akarok mert az félreérthető)
na most nézegettem az árakat, amik tetszettek az kb kijönne 700-800 ezer ft-ból
a kérdésem főleg a nőkhöz szól hogy szerintetek ez már eléggé drága ahhoz? (és szép nagy gyémánt van mindkét fülbevalóban meg a nyaklánc közepén is, és egy 22 éves lányról lenne szó ha számít valamit)
24/F
Ha nekem ilyet mondana a barátnőm, akkor már nem lenne barátnőm (mondjuk alapból össze se jönnék vele, ha ilyen).
Nem gondolod, hogy csak kihasznál? Majd 1 millió forintot rákölteni egy 2 hónapos kapcsolatocskára? Mi lesz ha fogja magát és megpattan idővel, mert én nem tartom valószínűnek, hogy szeret.
Zsák a foltját! Bocsi, de szerintem egyikőtök se normális!
De ha ti a felső tízezer kategóriához tartoztok és megtehetitek, akkor felőlem vegyél 1-2 millió forint közötti ékszert, ha már drága, akkor nyúljál jó mélyen a zsebedbe! Biztosan visszafog jönni az ára szeretetben!
A szeretetet nem pénzben mérik, de ezek szerint ti ezt még nem tudjátok! Majd, ha felnőtök agyilag, majd rájöttök egy-két pofon után!
1-es ezt nem értem, mi a kamu?
2-es Nem gondolom hogy kihasználna (meg elég régóta ismerem is kb 14 éves korom óta a szüleink által és az ő anyagi helyzete is olyan hogy nincs arra szükség hogy khiasználjon bárkit is pláne engem)
El is fenekelném a barátom, ha ennyit merészelne rám költeni, kedves kamus kérdezö :) Nálam a max a 2-3000, de egy kézzel készult ajándéknak örülök legjobban.
20/L
Feltétlen vedd meg és egy karkötőt is hozzá:D
Remélhetőleg nem húzza majd a száját.Még egy tipp:
Egy évesre majd autót vegyél neki és egy lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!