Mit csináltok, ha nagyon tetszik pl. egy drágább ruha es a szüleid nem bírják megvenni?
Lehet keresgélni olcsóbban, vagy megvárni a következő leárazást az adott boltban. Én mondjuk már dolgozom és magamnak veszem az ilyesmit, de nagyon drága cuccokra sajnálom a pénzt.
Hogy mennyire néz ki jól valaki, az nagyon kicsit múlik csak a pénzen, akciós, leárazott cuccokból ugyanolyan jól lehet öltözködni, minthogy két hónappal korábban még az 5000 forintos gatya volt 9000.
Én dolgozom,drága ruhákat nem szoktam venni egy nadrágra max 4 ezret adok ki.Vannak fontosabb dolgok amire költhetem a pénzem pl azok a "szép" sárga csekkek havonta.:)
Ne akarj mást utánozni,sokaknak van olyan és? Divatos lehetsz kevés pénzből is nem kell 10ezreket költeni egy nadrágra lehet hogy 2 hét múlva már nem lesz menő akkor fel sem veszed..akkor meg minek?:)
spórolok rá akár úgy is hogy a napi ételemen spórolok ( sokkal rosszabbat eszek mint amit ehetnék és igy amit ételre költenék azt félrerakom), ha lehetőséegem van akkor dolgozom
Mondjuk egy 10 ezres nadrág nem tartozik a drága kategoriában. Egy 50 ezres weekend max mara nadrágnal már megérteném ezt.
Marha egyszerű:
18 éves koromig volt a kínai meg a piac, ha kellett szebb ruha, természetesen vettünk.
Egyetemtől magamnak vettem a cuccokat. Suli mellett dolgozgattam, akkor már néha befigyelt egy h&m, vagy JEANS CLUB, de csak leárazáskor.
Elkezdtem dolgozni, akkor bejött a HÁDA, kellettek kosztümök, azokat ott szereztem be.
Új munkahely, fizuban talán jobb volt: Orsay akciósan, Háda, H&M - Kínai cuccok drágák lettek, minőségük zuhant.
Most van egy nagyon jól fizető állásom, férjemnek is, 2 autó, ház, stb., de 10ezret még így is sajnálnék egy nadrágra. Orsayben tök klassz nadrágok vannak 8000-ért és mindig van -20%. De lazán megveszek magamnak bőr cipőket, arany ékszereket, parfümöt ha szükségem van rá. Mindezt saját pénzből. Amikor nem volt saját pénzem, nem volt arcom 10ezerért nadrágot kérni. Annyiból kaptam 1 nadrágot 2 pulcsit, 2 pólót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!