Mivel lephetném meg a párom? Csak úgy, alkalom nélkül, hogy örömet szerezzek neki .2 hónapos kapcsolat,17-l
Ez nagyon dicséretes, kedves és figyelmes dolog Tőled, de hidd el a pasik nem nagyon igénylik, hogy mindenféle apró dolgokkal ajándékozd meg őket! Egyszerűen működünk: igen-nem, fekete-fehér, be-ki! :) Meg aztán én úgy gondolom, ez a gesztus egy párkapcsolatban elsősorban a pasi dolga! Legyen Ő az aki apró figyelmességekkel, meglepetésekkel megerősíti a szeretetét, tiszteletét irántad. A hódítás és a vonzerő szinten tartása a pasik dolga. (Megjegyzem egy pasitól önmagában már az is nagy dolog, ha nem feledkezik meg az „évfordulóról”, illetve jelen esetben „hónapfordulóról”! :)
Egy hölgynek elsősorban (persze itt az udvarlás idejére gondolok) az a dolga, hogy mindig ápolt és csinos legyen. Az viszont nem hátrány, ha értékeli az úr figyelmességeit, amihez meg elegendő egy őszinte mosoly és/vagy (de inkább és) egy ölelés!
Szóval szerintem ne nagyon akard felcserélni a szerepeket, de ettől függetlenül – csatlakozva az előttem szólókhoz – egy egyszerű sütemény, pl. egy pite, vagy piskóta (persze kizárólag saját készítésű és nem a sarki cukrászdából) csodákra képes! :))) Ha kell küldök receptet is!
A legfontosabb és legértékesebb elvárható gesztus úgyis a hűség és a szeretet! Ez viszont mindkét félre igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!