Miért nem mondta el?
jajj mi ez már ? :D ez most komoly kérdés? :D
Miért mondaná el? rákérdezel, elmondja kész. honnan tudja, hogy mi zavar téged amit még nem mondott el ? jézusom de nem lennék a pasid, ha ilyenen kiakadsz.
Amúgy remélem pettingeltek, mert ha nem élvez el a srác, akkor egy idő után be fog kattanni és csak egyre rosszabb lesz a dolog, szóval gyorsan verd ** neki vagy sz*pd le. A fiú tényleg így működik.
Saját tapasztalat ;)
25F
Én a barátomat 1 hét után megkérdeztem és mondta, hogy még nem volt senkije, ő is tudta már az első naptól, hogy nekem még barátom sem volt.
Tudok sok lány gáznak tartja ha egy fiú még 16+ éves korában szűz, és félt, hogy te is fennakadsz majd ezen, ami nem jó, mivel nem gondolta, hogy te biztos nem hiszel ilyeneket, mivel más vagy.
De végül elmondta nem? Akkor meg megbízik benned, és tudja, hogy nem gáz, hanem még örömhír is ez neked, hogy előtted nem turkált senki másba úgymond.
Utolsónak meg annyit, hogy nem fog bekattanni szex nélkül.
Majd amíg úgy van el tudja látni saját magát szexuálisan és ha érett a petting ideje, akkor persze hogy szükség van arra is majd pedig egyre feljebb a létrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!