Mennyire fáj az első alkalom és hogy lehet enyhíteni
rajta?
Figyelt kérdés
Most fogok először lefeküdni a barátommal, és eléggé félek, hogy fájni fog. Nem tudom, hogy ő mennyire lesz óvatos, és azt sem, hogy ha esetleg fáj, akkor szóljak-e neki... de hallottam olyat is, hogy a szűzhártya átszakadhat pl sportolástól is, ez pontosan mit takar? Hogyan lehet elérni, hogy kevésbé fájjon az első szex, illetve mennyire fáj?
Mivel fiu vagyok igy nem tudom mennyire faj, de egyszer lesz az eletedben ilyen, fogd fel a fajdalmat is elmenykent :)
2015. jan. 18. 11:32
3/9 anonim válasza:
tőled függ az a lényeg hogy ellazulj és ne legyél görcsös
2015. jan. 18. 11:33
4/9 Ibcsike válasza:
én 18 éves voltam nekem egyáltalán nem fájt ! sztem attól is függ h ki mennyire érett... mondjuk arrol hallotál már hogy a szűz hártyát a tampon is nem telejesen de szakíthat rajta ! Jha és ha a pasid gyengéd semmi gond nem lesz ! ugy h nyugi :)
2015. jan. 18. 11:34
5/9 anonim válasza:
Fájni csak a feszülés miatt fájhat, ezt úgy lehet ennyhíteni, hogy rendesen benedvesdsz, és hogy a barátod óvatos lesz..
Természetesen mond neki, hohy mi jó, mi rossz. De ha ennyire bátortalan vagy, talán halogassátok és először csak pettingeljetek, ismerjétek meg egymás testét.
Amúgy a szűzhártya igen sportolás miatt is átszakadhat, de nem az átszakadástól fáj a dolog, hanem mert még szűk vagy... És ne izguld túl!
2015. jan. 18. 11:37
6/9 anonim válasza:
hogy*
2015. jan. 18. 11:38
7/9 Takacs Laszlo 15 válasza:
Szurd meg az ujjadat egy tuvel.csak ennyi 2-3 masodperc.
2015. jan. 19. 12:29
8/9 anonim válasza:
A deflorálódást minden nő másképp éli meg, nem lenne helyes a fájdalmakat illető jóslatokba bocsátkozni. Az biztos, hogy eddig mindenki túlélte.
2015. jan. 19. 16:25
9/9 anonim válasza:
Úgy lehet rajta enyhíten, hogy a másodikkal kezde. Először a barátnődet kéred meg hogy dugjon meg. Még jobb ha egymásnak veszitek el. Aztán éles helyzetben már nam kell parázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!