A barátom diplomaosztójára készülök, és nem tudom, hogy ilyenkor illik vinni valamit ajándékba neki? Milyen tipikus ajándékokat tudtok elképzelni? Illetve fiúk, ti mit kapnátok szívesen egy új barátnőtől?
Fiúknak mostanában divatos olyan csokrot adni, amibe alkoholt csomagolnak, illetve kaktuszokból/sziklakerti zöldnövényekből állót :)
Egyébként szerintem alkohol, bonbon ha szereti, esetleg egy utalvány a hobbijának megfelelő boltba, stb.
Te ismered a barátodat, Te tudod mit szeret.
Én például egy minőségi pipát vettem a férjemnek diplomaosztójára, de ő pipázik. És ő nagyon örült neki.
De ha a Te barátod nem pipázik, akkor ez rögtön nem jó ötlet, mert aligha örülne neki. :)
Én valami személyesebben gondolkodnék, mint egy üveg pia. Én anno a páromnak egy jó minőségű bőr pénztárcát vettem. Nagyon panaszkodott már a régire, mindig nézegette a boltban, hogy milyet is venne, ha nem sajnálná rá a pénzt, nagy volt az öröm, amikor meglátta. :)
Te ismered a párodat, te tudod minek örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!