Ha egy testvér (a hugom), külföldön él és dolgozik akkor mindig nekem kell (illik) felhívni?
Miért nem interneten beszéltek? viber, skype, facebook...
Vannak már olyan kedvezményes tarifák a szolgáltatóknál amik kifejezetten külföldre szólnak.
Vagy beszélj a testvéreddel, ha többet keres nálad persze, nem szép dolog, hogy nem vállalja, de lehet hogy egyszerűen csak nem gondolt utána, most meg, hogy 2,5 hónapja nem hívod nem fogja magától kitalálni, hogy azért mert neked anyagilag megterhelő. Lehet már azt hiszi haragszol.
Nekem kicsit rosszul esne hogy mindig csak én hívom, egyrészt azért mert azt gondolnám hogy nem érdeklem ezért ő sose keres engem, hanem mindig csak én. Másrészt drága is.
Szerintem próbáld vele megbeszélni és hogy mi bánt téged, utána pedig inkább interneten tartsátok a kapcsolatot, mint skypon, viberen, vagy facebookon.
Nálunk pont fordítva van a helyzet. És történetesen nálunk is úgy van, hogy én, a húg, vagyok kinn külföldön, nővérem meg magyarba lakik. Állandóan nekem kell hívnom, mindig hozzámvágja, ha nem keresem. Oké, aláírom, nincs vonalas számom és a mobilomat drága hívni, de neki sincs vonalasa és nem is a mobilján hívom, hanem skype-on.
Engem is zavar és van, hogy direkt nem keresem, megnézem, hogy ő mikor keres, de semmi.
Most történetesen nem is keresem jó darabig, mert ráadásul haragszom is rá...de ez egy másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!