Házasságkötésre az ajándékok mellé valami olyan ajándékot szeretnék a gyerekeknek, ami apró, egyszerű, de mégis emlékezetes marad. Mi legyen az?
Elmenyt ajandekozz, amit kozosen tudnak kihasznalni, ez a legemlekezetesebb. Nem ismerem az anyagi kereteid, de olcsobb kategoria pl egy kozos holegballonozas, hajos romatikus vacsora, elmenypark belepo, paros vitorlazas, paros spa masszas (csokolades, illoolajos, relaxalo stb), labiritustura orok elmeny lesz szamukra.
En anyukamtol a kozos szuloi nagy ajandekon kivul kaptam egy wellnessnapot egy nagyon kulonleges, exkluzív spaba, ahol mindent elore lefoglalt nekem: a fodraszt, a kozmetikust, a pedikurost, a manikurost, a testmasszast, az arcmasszast es lapmasszazst illetve a csokolades testkezelest. Olyan elmenyben azota sem volt reszem, mint akkor ott. Pedig nagy szalonfanatikus vagyok, sokszor lazitok ilyen helyen.
Az élmény szerintem is jó de valami olyat adnék ami a szerelmüket fejezi ki.
Ajánlom figyelmedbe a [link]
Ez még nagyon passzol is az alkalomhoz. Mi voltunk a párommal és kaptunk oklevelet is róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!