Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nagy lépésre határozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nagy lépésre határozta el magát és én mégis csak aggályoskodom. Hogyan nyugodjak meg?

Figyelt kérdés

A férjem sajnos alkoholfüggő lett, és most úgy döndöttünk, hogy elmegy egy bentlakásos elvonóra. Büszke vagyok rá és kitartok mellette, tudom, hogy értem és magáért teszi ezt. De az elvonó ahová megy koedukált és nagyon szégyellem, de rettegek, hogy megismerkedik valakivel...Bízom benne és szeretem és biztos vagyok a gyógyulásában, mert nemrégen került ilyen helyzetbe, hamar belátta szüksége van segítségre. Én mégis aggódom emiatt.

Nagyon gáz, hogy ezen aggodalmaskodom?

2014. ápr. 9. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Nem gáz, és érthető az aggodalmad. Jó esélye van találni ott egy hozzá hasonló alkoholista nőt, aki majd megérti őt...
2014. ápr. 9. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
megertelek.. en is aggodnek de ha igazan szeret ( csak te tudhatod..) akkor nem fog felre menni es csak azert megy oda hogy meggyogyuljon... beszelgetni pedig barkivel lehet ha nem fajul tovabb a dolog :)
2014. ápr. 9. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
maximálisan megértelek. sajnos nem tudok arra mit mondani hogyan nyugodj meg mert én is végig idegeskedném.:( meddig kell ott lennie?
2014. ápr. 9. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem gáz. Olyanról már én is hallottam, hogy egy koedukált bentlakásos elvonóban valaki összeismerkedett egy ellenkező neművel, és aztán közelebbi kapcsolatba kerültek, mint kellett volna, mert úgy érezték, hogy jobban megértik egymást, mert hasonló a problémájuk. Meg ilyenkor tényleg elég labilis lelkiállapotba tud kerülni az ember...

Persze ez nem törvényszerű, hallottam már olyanról is, aki eszénél maradt, és tudott hűséges lenni. Ha a férjed eddig is hűséges típus volt, akkor szerintem nem kell aggódnod emiatt...

2014. ápr. 9. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, érthető. Csak arra vigyázz, nehogy a féltékenységeddel, azzal hogy nem mer majd neked ez miatt elmondani dolgokat, kergesd egy másik nő karjaiba.
2014. ápr. 9. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
mostmár megkérdezem de ki ez a baromfi aki lepontozgat mindenkit?
2014. ápr. 9. 21:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Utolsó, dehogy eszembe se jutott nyíltan féltékenykedni. Most támogatnom kell őt, "csak" magamban őrlődök ezen.

2014. ápr. 9. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
A baromfi nyugodtan lepontozhat mindenkit, attól még igazunk van.
2014. ápr. 9. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat a bizalmon alapszik. Te ismered, tudod hogy tenné e meg vagy sem. Ezzel szemben apám pszichiátriai beteg volt, többször befeküdt kezelésre és elég sokszor kezelgette ő is az ellenkező nemet.
2014. ápr. 10. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem megy el az elvonóra, tutira tönkre teszi a házasságotokat. Ha elmegy, akkor még minden jóra fordulhat. Gondolj erre, így nincs veszteni valód.
2014. ápr. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!