Szerintetek üvegállatkákat ajándékozni a tanárnőimnek gáz?
Figyelt kérdés
Csokoládé,virág mellé gondoltam kísérőnek,elég apró áttetsző néhol színezett üvegállatkákat,ízlésesebb kivitelezésben.
Talán a művészettanárnőim jobban értékelnék, de mivel mindegyik tanárom akinek ajándékoznám nő,és tudják hogy én is művészet orientált vagyok,ideális ajándék lenne.Ha nekik nem is annyira tetszik,akkor is apró dologról van szó,és ha el is pakolják valahova mert számukra jelentéktelen, akkor is maradandó tárgy ami emlékezteti őket rám.
2014. jún. 17. 14:59
1/3 anonim válasza:
Nem gáz. Én kedvelném. Feltéve ha nem egy dagadt üvegdisznót kapnék, vagy egy üveggörényt.
2/3 A kérdező kommentje:
:D Egyébként gondolkoztam rajta hogy az egyiknek akit kevésbé kedvelek ilyesmi állatkával lepném meg,de talán nem helyénvaló a munkája után ezzel gúnyolódni.
Madarakra,halakra,vagy hüllőkre gondoltam.Azok közül amiket átnéztem azok a leg 'szebbek'.
2014. jún. 17. 16:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!