Mit adjak beteg lány ismerősömnek?
Figyelt kérdés
Felfázott, és szeretnék valamivel kedveskedni neki. Nemrég rosszul volt, akkor vittem neki egy tábla csokit, de nem akarom ismételni magam (legalább is nem ilyen nyilvánvalóan :)). Gondoltam teára, de azt úgy magában snassznak érzem. Szóval mit lehetne még?2014. ápr. 1. 22:46
2/10 anonim válasza:
Tőzegáfonya kapszulát. Az nagyon jó húgyúti fertőzésekben.
3/10 anonim válasza:
Gyógyszert, gyógyhatású termékeket nem illik ajándékba adni :)
Szerintem is virág vagy süti egy jó cukrászdából.
6/10 anonim válasza:
5. kell egyetértek méghozzá dinnye pálinka :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Vettem virágot, meg tőzegáfonya teát. A kapszula az tényleg kicsit gáz lett volna, ugyanis hatalmas piros betűkkel virít rajta, hogy "húgyúti fertőzésekre"... :) Ha minden igaz, holnap tudom neki odaadni, remélem, örülni fog neki.
2014. ápr. 2. 22:30
8/10 anonim válasza:
:) A tőzegáfonya kapszulát nem bántásból szántam, de igazatok van, gyógyszert nem illik ajándékba adni. A te viszont szuper ötlet, jobbulást neki!
10/10 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm mindenkinek, nagyon örült neki! :)
2014. ápr. 4. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!