Fűszernövényt lehet ajándékba vinni vagy ciki?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem jut eszembe semmi más, hogy mit vihetnék
Ebédre hívtak meg.
Ajándékba hölgy ismerősnek. Azt tudom, hogy imád főzni:
Csoki, könyv, ital kizárva:
Arra gondoltam, hogy 6 félét vennék és egy szép kosárba összerakva vinném.
2014. jan. 15. 10:34
2/8 anonim válasza:
Én örülnék neki nagyon,végre valami olyan,ami a nem megszokott bor-édesség-vágott virág.
3/8 anonim válasza:
Nagyon jó! Gyömbért és fahéjat hozzál, ha jössz. Köszi! :D
4/8 anonim válasza:
Cserepesre gondolsz?
Az nagyon jó ötlet.
5/8 anonim válasza:
Ha cserepes, az szuper! Persze ha nem, akkor is jó, de előbbi plusz élményt is ad!
Én nagyon örülnék neki!
Nézd, ha nincs kedve foglalkozni vele, akkor felhasználja és kihal a növény. Egyszeri és vége. De ha van kedve, akkor többet jelenthet neki! Ha ért hozzá, tuti örül és meg tudja tartani. Ha nem ért hozzá, de lelkes, érdeklődő agya van, mint nekem, akkor megtanulhat valami új dolgot, fűszernövényt nevelgetni, tök jó!!!!!!!!!!!!!
6/8 anonim válasza:
én imádnám cserepesen ajándékba kapni!! :) szép is, hasznos is,illatos...főleg, hogy szeret főzni.
7/8 anonim válasza:
A cserepes nem biztos, hogy lakásban megmarad. Elég nehéz nevelni. Inkább őröltet vigyél neki.
8/8 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, akkor főleg, ha lenne közöttük egy különlegesebb is, mint pl. ánizsmenta,epermenta vagy indiai citromfű, vagy metélő fokhagyma....De ha nincs különlegesebb, akkor is nagyon jó ötlet. Lehet hozzá kapni több növény beültetésére alkalmas kaspót.(kaktuszokhoz is jó többlyukú cserép)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!