Sajnos nem tudok a fiamnak ajándékot venni. Nagyon bánt a dolog. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 12:51
11/20 A kérdező kommentje:
Használtan 10000 forint. Az a baj, hogy tegnap szólt, hogy ezt szeretné és sajnos már nincs felesleges pénzünk.
2013. dec. 15. 13:11
12/20 anonim válasza:
Akkor megmondod, hogy már mást kap. 9 évesen azért annyira már nem pici.
13/20 anonim válasza:
Rossz úton kezdesz járni. Itt siránkozol, hogy egy 9 éves óhaját nem tudod teljesíteni. El kellene kezdeni okítani a fiadat, hogy lehet áhítozni dolgok után, de nem mindig sikerül megszerezni.
14/20 anonim válasza:
mi az a10ezer ftos cucc?komolyan erdekelne htha...meg amugyis jotkonykodo kedvembe vagyok..:D
15/20 anonim válasza:
Hát, ha olyan drága akkor meg kell értetnie, hogy sajnos most nem lehet és nem tudod mikor tudod megajándékozni vele. Addig gyűjtsön! Biztos kap karácsonyi pénzt, vagy valamit, és abból, ha ügyes akkor kijön, Ti meg jövő karácsonyra kipótoljátok. Ígérni ne ígérjetek! Ha összejön összejön, ha nem akkor nem.
25/N
16/20 anonim válasza:
Szerintem karácsonykor mennyetek el egy nagyobb városba,ahol van vásár meg sok karácsonyos dolog és tölcsétek ott a karácsomyt.Ha valamit nagyon szeretne vegyétek meg neki ugyse talal a kisfiu pár ezer forintnál drágább dolgokat
17/20 anonim válasza:
Vegyél neki egy perselyt amire ráírod azt a dolgot amit szeretne, vagy rárakod a képét. A perselybe pedig beleteszel egy kezdő összeget, amennyit tudsz, ezzel ösztönzöd arra h gyűjtse a kis zsebpénzét és idővel megszerezze magának az áhított ajándékot. Hidd el még ha karácsonykor csalódás is lesz neki h nem azt kapta, sokkal jobban fogja értékelni amikor megveszi mintha az ölébe pottyant volna. :)
18/20 anonim válasza:
...ja és többen írták hogy meg kell mondani neki h mást kap stb...én nem törném le a lelkesedését ezzel, inkább ösztönözném h tegyen valamit azért amit el szeretne érni. Az se jó ha minden erőfeszítés nélkül a gyerek ölébe pottyannak a dolgok, de az sem ha rögtön az a reakció h felejtsd el, az nem lehet a tiéd. Meg kell találni az arany középutat.
17-es voltam.
19/20 Bsora válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a mi nagy családunkban, a szülők mindig megveszik a (drága dolgokat is ) amit kér a gyerek, én azonban, mint nagynéni nem viszem túlzásba, és inkább olyat veszek, ami foglalkoztatja, leköti őket, és mindig az én ajándékomnak örülnek a legjobban. Ez tény, nem dicsekvés! Néha ők sem tudják már mit akarnak, a sok reklám, dicsekvések miatt
20/20 anonim válasza:
Én kiskoromban évekig rimánkodtam egy-egy dolog után, amit ha megkaptam nagyon örültem neki. Viszont hamar megtanultam, hogy ha gyűjtök pénzt és én keresem meg rá akár zsebpénzből magam is megtudom venni. Tizenévesen egész nagy összegeket összegyűjtöttem igen nagy dolgokra és baromi büszke voltam magamra... és utólag hálás, hogy nem azonnal nyalták ki a seggem, pedig a pénz nem volt gond. El sem tudom képzelni, milyen elkényeztetett és csalódott lennék fiatal felnőttként, ha gyerekkoromban mindent azonnal megkapok. Akkor most pofon után pofon járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!