Felköszöntsem szülinapján? Nem pofátlan dolog oda adni neki egy kis ajándékot is?
Az ex barátommal 3 évet voltunk együtt,lassan 6 hónapja h szakítotunk,végülis közös megegyezéssel. Neki azóta van uj kapcsolata,akivel én ugy tudom h egész jól meg van. Legalábbis kívülről ez jött le,egészen addig,amig egyszer véletlenül nem futottunk össze és nem beszéltünk arról h menne buliba,oda ahova én is szoktam járni. Én akkor azt mondtam neki h nehogymár oda hozza az uj nőjét is,ahova én szoktam járni.de aztán gondolkodtam és irtam neki h jöjjenek nyugodtan végül is már tul vagyok rajta. Erre azt irta vissza h örül h én már tul vagyok rajta,meg irta h neki még nem sikerült elfelejteni,és szeret. Az uj barátnőjébe nem szerelmes,majd talán vmikor az lesz,de nagyon kedves lány és jól el van vele, meg ilyenek. Ez 2-3 hónapja volt.
Én hazudtam mikor azt irtam neki h tul vagyok rajta... Még mindig szeretem,és megpróbálnám vele még egyszer de neki ott a barátnője,meg persze azt se tudja mit érzek... :S
Még a szakításunkkor készítettem egy cd-t... A kedvenc számaiból,mega közös számainkból. 2 hét mulva lesz a szülinapja. Oda adhatom neki a cd-t? Talán igy levágja h még szeretem,és nem tudom... uttána kiderül h mi lesz vagy sem....
szerintetek?
Szia!
Szerintem felköszöntheted egy egyszerű sms-sel, de az ajándékot ne add oda. Kicsit gondolj bele a barátnője helyzetébe. Lehet hogy ő nagyon szereti. A volt barátodnak kell ezt elrendezni magában. Ha újra akarja melegíteni a káposztát , úgyis értesít róla, ha meg nem, akkor bele kell nyugodnod ebbe is.
Hagyd békén!
1.már szakítottatok
2.ha szeret ha nem ő már vkivel együtt van(ergó,hiába tudod h talán szeret még ne avatkozz bele,ez az ő dolguk h együtt vannak-e szerelmesen vagy anélkül)
3.hazudtál neki h túl vagy rajta,és sztem ebből adandóan "nezaklasd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!