Felköszöntsem szülinapján? Nem pofátlan dolog oda adni neki egy kis ajándékot is?
Az ex barátommal 3 évet voltunk együtt,lassan 6 hónapja h szakítotunk,végülis közös megegyezéssel. Neki azóta van uj kapcsolata,akivel én ugy tudom h egész jól meg van. Legalábbis kívülről ez jött le,egészen addig,amig egyszer véletlenül nem futottunk össze és nem beszéltünk arról h menne buliba,oda ahova én is szoktam járni. Én akkor azt mondtam neki h nehogymár oda hozza az uj nőjét is,ahova én szoktam járni.de aztán gondolkodtam és irtam neki h jöjjenek nyugodtan végül is már tul vagyok rajta. Erre azt irta vissza h örül h én már tul vagyok rajta,meg irta h neki még nem sikerült elfelejteni,és szeret. Az uj barátnőjébe nem szerelmes,majd talán vmikor az lesz,de nagyon kedves lány és jól el van vele, meg ilyenek. Ez 2-3 hónapja volt.
Én hazudtam mikor azt irtam neki h tul vagyok rajta... Még mindig szeretem,és megpróbálnám vele még egyszer de neki ott a barátnője,meg persze azt se tudja mit érzek... :S
Még a szakításunkkor készítettem egy cd-t... A kedvenc számaiból,mega közös számainkból. 2 hét mulva lesz a szülinapja. Oda adhatom neki a cd-t? Talán igy levágja h még szeretem,és nem tudom... uttána kiderül h mi lesz vagy sem....
szerintetek?
Ha oda akarod adni, add oda!
Az élet ilyen. Semmi sem biztos, csak a halál. A többi kiszámíthatatlan. Bármi lehet, és az ellenkezője is. Ha nem tennéd meg, azon törnéd magad később, hogy miért nem merted megtenni? Tedd meg, és vállald fel az esetleges következményeket, bármik is lesznek azok! Ettől vagy ember igazán, ettől élsz. Aki soha nem mer, mindig biztonsági játékos, a mellett elmegy a saját élete. Elmúlik, és ő sosem tudja meg, mit veszített? Nekem is volt már ilyen meg olyan életszakaszom is, tudom mit beszélek.
41/F
Köszi a válaszokat!
Pont ettől félek,h igaz h mikor utoljára beszéltünk akkor még nem volt szerelmes a csajába,d elehet h most már az. Persze sajnáloma csajt,meg át tudom érezni a helyzetéth miket gondolhatna rólam,de ha ugy érzem valamit tennem kéne,mer6t akkor meg én maradnék boldogtalan! Tudom önző vagyok. De mi van,ha jól sül el? ha meg nem akkor legalább elmondhatom h mindent megtettem...
De még mindig nem tudom h oda adjam e a cd-t...
Ha kell a pasi, akkor ne csak a cd-t add oda, hanem vallj színt, különben nem fogja tudni :) Szerintem nem ciki őszintén elmondanod, hogy borzasztóan sajnálod hogy annak idején szakítottatok, ha a te hibád volt, akkor azt is mondd el, hogy bánod, és hogy nem tudod őt elfelejteni. (persze ha a pasi hagyott ott, akkor elég egy szülinapi sms)
Nekem volt olyan elkzedődött kapcsolatom, hogy a pasi 1 hónap után felszívódott. Aztán 2 év múlva bejelölt iwiwen. Akkor írtam neki, hogy hogy van stb. És azt is megítam, hogy nagyon sajnáltam, hogy lelépett, és mennyire oda voltam érte. Nagyon örült hogy ezt írtam, és el is mesélte miért lépett le. Most már tiszta lappal akarta voltan folytatni, csak nekem már volt valakim és nem éreztem iránta semmit, mármint a régi fickó iránt.
Nézd lejáratni semmiképpen nem fogod magad. Maximum már nem szerelmes beléd, és akkor azt meg is mondja, és legalább tisztán látsz. ha meg igen, akkor neki kell elgondolkozni mit akar, és persze neked is, hogy a régi dolog ami miatt szakíotottatok helyrehozható-e. De ezt neked kell tudnod.
igen,az én hibámból szakítottunk... :( és helyre tudnám hozni,csal félek h nem ad esélyt...
Meg ugy érzem nem szabad belemásznom az életébe ennyi idő után... félek a következményektől... ha szint vallok és esetleg kibékülünk,akkor tényleg nagyon sajnálnám a mostani barátnőjét,hisz lehet h ő most nagyoin boldog mellette... és attól is félek h elutasít :(
Szerintem se utalgass, hanem beszélj tisztán. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy megbántad a szakítást, és nem volt igaz, hogy túlvagy rajta. Szeretnéd vele újrakezdeni, de a döntés az ő kezében van. Ha nemet mond, nem fogsz belemászni az életébe meg az új kapcsolatába.
Röviden, higgadtan, világosan. A férfiak így szeretik. A célzásokat nem értik, homályosak nekik.
Adj neki határidőt a válaszra, pl. két hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!