Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Ajándékot vennék a férjemnek, de már fogalmam sincs, mit... 26 éves, komoly beállítottságú, lelkis, zenész pasi, imádja a régi filmeket, zenéket, igényes, de nagyon visszafogott. Van esetleg valami tippetek?
2013. nov. 23. 20:53
 1/5 anonim válasza:

Mindenképpen valami élményt ajándékoznék neki.

Esetleg koncertjegy,vagy ami még jobb keresnék valami szép helyet,ahol az ő ízlésének megfelelő élőzenét adnak, és ott eltöltenénk egy szép estét. Az ajándékot egy szép kártyában "tálalnám" a személyiségét értékelő szavakkal, megköszönve neki mindazt amit tőle kapok.

2013. nov. 23. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasonlóban gondolkoztam, annyi, hogy van egy 8 hónapos kisfiunk, és nem nagyon hagynám még senkire, de a koncertjegy jó ötlet, esetleg haverral biztos szívesen menne, úgyis alig van ideje a barátaira. :D
2013. nov. 23. 22:07
 3/5 anonim válasza:
Lenne még egy ötletem, de nem tudom a baba mellett van-e időd kreatív munkába fogni?
2013. nov. 23. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
ha itthon megoldható, akkor igen, mert Máté nagyon jó baba, elvan egyedül, csak lásson :)
2013. nov. 23. 22:38
 5/5 anonim válasza:
Gyereket egy hosszúhétvégére passzold le a nagyszülőknek, fogd meg a férjedet és a legjobb barátnődet és menjetek el édeshármasba egy "wellness" hétvégére. Hidd el ennek minden pasi örülne akármennyire komoly beállítottságú!
2013. nov. 25. 13:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!