Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ti mit kertek karacsonyra?

Ti mit kertek karacsonyra?

Figyelt kérdés

2013. nov. 18. 13:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mi a párommal már együtt élünk igaz a szüleimnél de külön kis házunk van amit épp építgetünk már lakható állapotban van csak még minden szanaszét van benne ott a nappalink még egyáltalán nincs kész és oda kértünk laminált parkettát, meg ugye a párom szülei pontosabban az apja tud szerezni nekünk bútorlapokat amiket méretre fog szabatni és abból fogunk csinálni szekrényeket, polcokat stb... Így nem kell azt lecibálni ami a szobámba van a nagy házban.

A nagyszüleimtől meg normális edénykészletet fogunk kapni mert ami nekünk van az minden csak nem egyforma és mi elég sokat csinálunk kerti bulikat meg ilyeneket és azért mégis jó egy egyforma tányérkészlet mint hogy a szüleimtől kérjük kölcsön.

Mi hasznos dolgokat kérünk mellette még kapunk 2 fotelt meg 1 kanapét ami szintén a nappaliba kerül igaz az már elég régi ajándék azt még tavaly kaptuk a párom nagyszüleitől csak mert bútorboltjuk van csak még nem hoztuk el mert nem volt hova tenni, De amint kész a nappaliba a parkettázás már egyből hozzuk le.

2013. nov. 18. 15:31
 2/13 anonim válasza:
Csak apróságokat, semmi nagy ajándékra nincs pénze a szüleimnek.
2013. nov. 19. 12:34
 3/13 anonim válasza:
Én megmondtam mindenkinek, hogy a legfontosabb dolgok nekem megvannak, ne vegyenek semmit, ha mindenképpen adni akarnak, akkor utalják a rászánt pénzt egy állatmenhelynek, vagy valamilyen olyan célra, amire szívesen adnak. Lennének persze apróságok, de rájöttem, hogy vannak a tárgyi ajándékoknál sokkal fontosabb dolgok. A párommal minden évben megvan a keret, hogy mennyiért veszünk egymásnak, ezt most valamilyen közös élményre fogjuk inkább költeni, pl. egy hétvégére kettesben.
2013. nov. 20. 08:37
 4/13 Ranen válasza:
Számít, hogy ki mit kér karácsonyra? Ennek a résznek jelentéktelennek kellene lennie a karácsony jelentősége mellett. A lényegből kiindulva alakult ki az ajándékozás. Ma már szinte teljesen csak az ajándékozás szintjére sorvadt.
2013. nov. 21. 07:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Én legfeljebb "élmény"-t kérek: szinházjegyet, utazást, CD-t. Tárgyakra, ruhákra nem vágyom, nem is tudnék mondani olyant, amit mástól várok. Amire szükségem van, megveszem.
2013. nov. 21. 09:40
 6/13 anonim válasza:
új szintetizátort,gitár állványt,és pénzt
2013. nov. 24. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Társat.

Egy kedves, szép, értelmes, hűséges, alacsony de nyúlánk budapesti vagy környéki lányt.

Ha van telefonszámotok a Télapóhoz, szólhatnátok az érdekemben. :)

2013. nov. 24. 17:42
 8/13 anonim válasza:

Billentyűzetet és egeret tablethez, új fülest, könyvet, pénzt (ezt kondibérletre, kozmetikusra és ruhára szeretném költeni)

18l

2013. nov. 25. 08:45
 9/13 anonim válasza:
laptopot :)
2013. nov. 26. 22:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Egy vonatjegyet, amellyel a barátomhoz utazhatok, és egy koncertjegyet, ami egy szilveszteri bulira szól:) Ennyi. Ennél több nem kell nekem.
2013. nov. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!