14-18 éves lányok! Ti miket kértek Karácsonyra?
Pl. amid még nincs, de szükséged van rá, vagy ha már van, de le akarod cserélni! Ez meg ugye sok minden lehet, de te tudod, hogy neked mire van szükséged! Remélem segítettem!
Egyébként nem lány vagyok, ha ez nem baj.
Én is pénzt kérnék, ha hirtelen nem tudnám, h mit kérjek. Tavaly kaptam 10ezer Ft-ot Apukámtól és húsvétkor nagyon jól jött mikor szétesett a cipőm akkor nem volt másikra pénzem és azt a 10-est direkt erre tettem félre, így volt rá keretem. Igaz én már felnőtt vagyok, de munkanélküli sajna így nagyon sokszor nem tudom azt se megvenni amire szükségem lenne. De ha 14-16 lennék is így döntenék, általában mindig pénzt kaptam ami később nagyon jól jött mikor megszorultam.
24/N
4-es de aranyos vagy! *.* annyira szeretem az olyan embereket mint te! remélem hamar összegyűlik a maradék pénz és minden rendben lesz a műtéten! sok szerencsét a kutyusnak!
egyébként köszi a válaszokat. pénzt nem kérhetek azt mondták valami dolgot kérjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!