Gondolkoztatok már rajta, hogy mit kértek karácsonyra?
Én telefont szeretnék, de a szüleim most nem tudják megvenni szerintem.. :\
Nektek valami ötlet?
Szerintem ha nem tudják megvenni, akkor kérj több kisebb ajándékot.Például ékszert, gyertyát, könyvet, bögrét, táskát, stb. Én speciel nagyon szeretem a szappanokat, illatos gyertyákat, sminkeket, de ez ízlés kérdése.
Nem tudom hogy milyen nemű vagy, de ez a válasz lánynak szólt.:D
Lány vagyok, 16 éves. :D
Hát egy ideig biztos nem kapok telefont, de majd kitalálok valami hasonlót, köszi a választ! :)
Én lehet hogy a Thomas Sabo karkötőmre szeretnék egy új charm-ot dr mivel 20ezer Ft amit kinéztem nem biztos....nem akarom ilyen költségbe verni apukámat. Szerintem ruhafélét kérek és az is ajándék nekem hogy elvisz nagyon sok helyre kirándulni mindig ahova épp szeretném :)
Én őszintén szólva legjobban a karácsonyi készülődést, várakozást szeretem, karácsony napjaiban már csak az eredményét csodálom az 1hónapos szorgos előkészületeknek :)
15L
Én is nagyon várom már a készülődést, meg a szép díszeket. :)
De a legjobb az benne szerintem, hogy együtt van az egész család. :)
Bár már nem vagyok fiatal ( 26 leszek :D), sok mindent szeretnék.. Ezek közül néhány nem megvalósítható, sok igen. Csak nem fogom megkapni :D Pulcsi, könyv, mikroszkóp, nyaklánc medállal, talán tetoválás, laptop, könyv, tusfürdő-sampon- deo kombináció, fényképezőgép vagy kamera, könyv...
Nyugalom, csend, béke.. Ja, és rengeteg könyv!!! :)
Jó sok minden! :D
Én még nem döntöttem el, hogy mit kérjek telefon helyett.
Ti milyen könyveket kértek? Mi a címük? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!